Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-Jasmine och pojkvännen bröt upp – efter resan med Aron

19 okt, 2022, 04:00 
Nu berättar hon.
Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Att Let's Dance är ett program där kärleken blomstrar har knappast undgått någon. Se bara på proffsdansaren Sigrid Bernson och artisten Robin Bengtsson som parades ihop i tävlingen 2019, och tre år senare välkomnade lilla Viggo till världen.

Men det är inte för alla Let's Dance-stjärnor som kärleken spirar. Nu berättar dansaren Jasmine detaljer om uppbrottet från pojkvännen Sourav.

Var på resa alla tre tillsammans

Jasmine Takács har under de senaste tre åren haft ett förhållande med den amerikanska riskkapitalisten Sourav. Paret träffades på en nattklubb mitt i stadskärnan i New York, och har sedan dess kilat stadigt.

Visserligen på varsin ort, eftersom Jasmine under förhållandet hållit sig kvar hemma i Sverige. Men i juli tog förhållandet slut. Till tidningen Hänt Extra berättar hon om tiden innan.

Hon och Aron befann sig i USA för att dansa på en välgörenhetsgala, och i slutet av vistelsen mötte de upp Sourav i den vackra skidorten Aspen. Aron och Sourav kom oerhört bra överens.

Annons

– Vi skrattade och åt middagar, var på sightseeing och åkte gondol. Aron och Sourav hade mycket gemensamt. Souravs största mål i livet var att hitta ett botemedel för cancer. Framför allt den cancer som Aron drabbades av i ryggmärgen när han var liten, berättar hon för tidningen.

Bröt upp efter resan

Efter det lämnade Aron paret, och Sourav och Jasmine fortsatte till Los Angeles. Då började relationen svaja, och paret beslutade sig för att sätta punkt.

– Då kändes det spänt mellan oss och vi insåg båda två att förhållandet inte riktigt hade en plan för framtiden. Vi bor ju på två olika kontinenter, berättar hon för Hänt Extra.

Men det var ett tråkigt beslut, och ett tungt bakslag för Jasmine som såg framtiden i Sourav.

– Samtidigt trodde jag verkligen det skulle vara vi, att jag äntligen hittat rätt. Förlovning, giftermål och barn! Men så blev det inte, och helt ärligt så mådde jag skit. Jag var väldigt ledsen även om jag förstod att det var det mest realistiska beslutet för oss båda, avslutar hon.

I intervjun klargör Jasmine också att beslutet inte hade något med en svartsjuka för att hon dansar med andra killar att göra, men att så har varit fallet i tidigare relationer.

Proffsdansaren Jasmine Takacs och ex-pojkvännen Sourav Sinha
Jasmine Takacs och ex-pojkvännen Sourav Sinha.

Foto: TT/Instagram

Annons