Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let’s Dance-stjärnan bekräftar – försvinner: “Kliver av scenen”

18 okt, 2022, 08:00 

Nu berättar den omtyckta profilen.

Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Succéprogrammet Let's Dance är ett av vårens absolut mest omtyckta program, och formatet har sett sig ganska likt ut under åren.

Framför allt är det de populära programledarna och jurymedlemmarna som sätter guldkant på danstävlingen. Nu berättar en av profilerna om hans beslut för framtiden.

Beskedet om nya säsongen

Det har spekulerats i om Let's Dance kommer tillbaka för en annan säsong, och det mesta pekade ju på det. Programmet har sänts sedan 2006, och intresset verkar inte svalna – tvärtom.

Men ett klart besked om en 18:e säsong kom först i veckorna, när en i produktionen avslöjade det för Södermanlands Nyheter.

Det är tv-profilen Michael Mårtensson, även kallas Mello-Micke, som berättar att han är i full gång med TV4s vårproduktioner, däribland Let's Dance och Masked Singer.

– Jag lär mig nya saker varje dag och har verkligen haft tur. Att få vara med och skapade här tv-produktionerna som kommer finnas kvar i arkiven långt efter mig är jättecoolt, säger han till tidningen.

Annons

Trappar ner

Men om det blir samma programledare är inte bekräftat ännu. Detsamma gäller ju juryn, men risken att de byts ut är minimal. Den har ju sett nästintill likadan ut sedan programmets börjar, med få avhopp och byten.

Den kanske mest ikoniska jurymedlemmen Tony Irving verkar däremot ha fullt upp, även när programmet inte sänds. Han berättar nu på Instagram att han kommer behöva trappa ner i jobb, och lämna en del av sina åtaganden fram tills nästa vår.

"Från 21. Oktober kommer jag enbart jobbar 50% fram tills februari ! Kliver av scenen kl21.00 den 21/10/22 i Varberg och det är min deadline . Nu är det en lugnare period och ett annat val av livstil för ett tag" Skriver han bland annat i inlägget.

I kommentarsfältet var oroliga tittare snabba med att ställa den viktiga frågan:

"Men du blir väl kvar i Lets dance - juryn?"

I skrivande stund har han inte svarat, men vi kan ju hoppas att svaret är ja. Lagom till säsongen börjar igen ska han ju återgå till sin normala arbetsbelastning.

Foto: TT

Annons