Mästerkock-Helena försvann helt – nu kommer relationen med kändiskvinnan fram

Mästerkock-Helena försvann helt – nu kommer relationen med kändiskvinnan fram

Foto: TV4/Instagram

Nu kommer allt fram!

Så långa och korta är svenska kändisarna!
1:9

Efter reklamen: Så långa och korta är svenska kändisarna!

(1:9)

Slå på ljud

I våras var hon namnet på allas läppar – men plötsligt lämnade hon rutan helt. Helena Ekman kom på en tredje plats i Sveriges Mästerkock, och blev en oerhört omtyckt profil.

Nu visar hon sig i offentligheten igen, och visar dessutom upp en oväntad relation!

Mannerström tvingas sätta ner foten – efter Schymans fräcka beteende i TV4

Försvann från rutan

Det var Adam Thulin som slutligen knep första platsen i det populära matlagningsprogrammet, och fick äran att ge ut sin egna kokbok. Men Helena – vart har hon hållit hus?

På hennes Instagram är det tydligt att hon inte tappat matglädjen, hon delar flitigt med sig av recept på sin Instagram där hon har 14 tusen följare.

Men det är inte bara matlagningen som tar upp hennes tid, hon är precis som innan sin medverkan VD för ett fastighetsbolag, och i hennes Instagram-bio står det klart att hon dessutom är sommelier, influenser och golfspelare.

Chocken! Här dyker kungen upp i Sveriges mästerkock – hovets svar

Syns på bild med profilen

Nu har Helena tagit tag i matlagningen igen, och gör det sida vid sida med en annan mat-profil, nämligen Lotta Lundgren. Köpcentrumet Westfield Täby Centrum har firat sitt namnbyte med pompa och ståt, och en av dagarna stod Helena i köpcentrumet för att bjuda på mat.

Det visar sig att kokboksförfattaren Lotta Lundgren var konferencier under dagen, och matkreatörerna passade på att ta en bild tillsammans.

Men kanske är det så att de har mer än ett brinnande matintresse gemensamt, i kommentarsfältet påpekar nämligen en uppmärksam följare en annan likhet:

"Ni kunde varit systrar!"

Foto: TT/Instagram/TV4