Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-jurymedlemmen helt utseendeförändrad – en månad efter finalen

28 jun, 2023, 11:30 

Nu har jurymedlemmen fattat ett beslut.

Annons

Visst är det tomt i rutan när Let's Dance-finalen är avklarad, och konfettin sopats upp från dansgolvet. Inte heller är det till någon större tröst att det är ett drygt år kvar tills nästa upplaga.

Så vad pysslar egentligen stjärnorna med, när kamerorna slocknat? Ja, åtminstone en av dem har spexat till det rejält med sitt utseende!

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”Brand logo
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

Det gör Let's Dance-juryn idag

Juryuppsättningen har varit sig lik sedan starten, med vissa undantag. Den fasta ensemblen består av Ann Wilson, Tony Irving och Dermot Clemenger.

Det är givetvis många som saknar dem framför kamerorna – så låt oss uppdatera oss.

Både Dermot Clemenger och Ann Wilsons tid efter Let's Dance har underbart nog gått i familjens tecken. Dermot har firat sin femtio årsdag med pompa och ståt, och dottern Mollys student. På Instagram uppdaterade han flitigt med klipp från festen, bland annat när dottern Maya uppträdde med en egenskriven låt – och Molly sjöng ihop med David Lindgren!

Annons

Även Ann Wilson har firat av en student, sonen Tom, och njutit av tid med familjen. Men det var först för ett par dagar sedan som hennes semester kickade igång på riktigt. Innan dess satt hon bland annat i juryn för Nationaldagsgaloppen på Gärdet ihop med Anders Bagge, och MingelMartin från Gift vid första ögonkastet.

Dessutom har Ann Wilson passat på att förändra sitt utseende, med en sprillans ny frisyr:

Tony Irvings livsförändring – för makens skull

Tony Irving har inte lämnat rutan. Han är nämligen aktuell som Tareq Taylors sidekick i SVT-programmet Tareq Taylors matresa, som spelas in i hans hemland Storbritannien.

Men vi får anta att även Tony, som även jobbar flitigt med sina sociala medier, får lite tid över till återhämtning. När Svensk Damtidning slog sig ned med honom en stund i våras, berättade han om den livsförändring han gjort: att trappa ned. Han tackade nej till massvis av jobb, för att kunna vara hemma med sin man Alex.

– Jag beslutade att jag inte skulle pendla och jobba så mycket, att jag inte skulle vara borta så mycket. Prioritera hur vi har livet nu, och då var jag tvungen att säga nej till en mängd ideella uppdrag, berättar han.

Foto: TT

Annons