Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-stjärnan lämnar TV4 – dyker nu upp i en helt ny kanal

04 jun, 2023, 15:50 

Let's Dance-stjärnan syns i ett helt annat program.

Annons

Let's Dance-säsongen har tagit slut. Hampus Hedström och Ines Stefanescu visade sig vara så begåvade på dansgolvet att de till slut gick hela vägen, lyfte glasskon och kunde titulera sig segrare.

Produktionens fräcka drag – skämde ut Tony Irving på dejtBrand logo
Produktionens fräcka drag – skämde ut Tony Irving på dejt

Juryn var helt golvad av deras danser. Inte minst Tony Irving, som varit med ända sedan starten 2006, och mitt bland all eufori kunde han inte annat än ösa beröm över vinnarna.

I en intervju med Svensk Damtidning har den kända Let's Dance-stjärnan tidigare berättat att det efter varje säsong infinner sig en slags känsla av vemod, och en slags vilsenhet om vad livet är utanför dansprogrammet.

– När säsongen är över går jag alltid igenom det här att jag inte vill göra det igen. Alltid. Man försvinner i en bubbla i fyra månader, man umgås med samma personer, man pratar samma språk, man isolerar sig från sin omgivning och sin vänskapskrets, sa Tony Irving till Svensk Dam inför säsongen.

Tony Irving, Dermot Clemenger och Ann Wilson
Tony Irving tillsammans med Let's Dance-kollegorna Dermot Clemenger och Ann Wilson.

Tony Irvings beslut – klar för SVT

Den känslan lägger sig när det är dags för en ny säsong. Det är därför som Tony Irving har fortsatt att göra programmet efter alla dessa år, och så kommer det med alla säkerhet även vara framöver.

Annons

Under tiden kan han glädjas åt att dyka upp i ett annat program, långt ifrån det dansgolvet som blivit hans kända plats att bedöma – och även långt ifrån den kanal som kommit att bli hans hem.

Tareq Taylor gör nämligen comeback med en ny säsong av succéprogrammet ”Tareq Taylors matresa” i SVT. Den här gången får han sällskap av ingen mindre än just Tony Irving.

Tony Irving: ”Man blir kär”

I en intervju med Aftonbladet berättar Tareq Taylor att han blev aningen förvånad att en domare som i tv kan vara så hård och kritisk, faktiskt är väldigt snäll och mjuk i verkligheten.

– Det här känns jättespännande och Tony Irving har varit en otroligt fin människa att resa med. Det blev precis så som jag hoppades att det skulle bli, men kanske inte riktigt vågade tro. Vi hade väldigt, väldigt härligt tillsammans, säger Tareq Taylor.

Annons

Inspelningen ägde rum i England, platsen där Tony Irving har sina rötter, och att han skulle följa med på resan kändes självklart. Likt Tareq tyckte han det blev en ofattbart trevlig resa.

Tareq Taylor
Tareq Taylor uppskattade resan med Tony Irving.

– Det känns helt fantastiskt och det är en dröm att få visa upp min familj och var jag kommer ifrån. Det var en otrolig upplevelse att få göra det här med Tareq, han är en helt underbar person. Det var som att resa tillsammans med en brorsa eller en bästa vän. Det är någonting med Tareq som gör att man blir kär i honom. Jag är så glad att vi har behållit kontakten, säger han.

Foto: TT

Annons