Let’s Dance-parets bebislycka – Jasmine och Arons stora glädje!

29 okt, 2022, 13:00 

Wow – en liten dansbebis!

Annons

Under Let's Dance 16 år i rutan har det odlats många nya bekantskaper och romanser, vissa har till och med lett till bebis! En alldeles utmärkt arena för den som söker inte bara en danspartner, utan även en livspartner, med andra ord.

Nu berättar två proffsdansare i Let's Dance om lyckan – de väntar på att välkomna sitt tredje barn till världen!

Hyllas av tidigare danspartnern

Årets säsong av Let's Dance var en riktig nagelbitare. Eric Saade kammade till slut hem vinsten, efter en final med komikern Filip Dikmen.

I semifinalen fick Marie Mandelmann lämna tävlingen efter tappra insatser tillsammans med danspartnern Jonathan Näslund – men de har ingen anledning att hänga läpp!

Marie Mandelmann och Jonathan Näslund
Som hon överraskade på dansgolvet, Marie!

På sin Instagram berättar nu Jonathan om glädjebeskedet: Han och frun Oksana väntar sin tredje bebis!

Annons

"Hela familjen längtar så efter dig vår lilla nyårsbebis!" Skriver han på Instagram under bilden på familjen.

Den forne danspartnern Marie Mandelmann var snabb med att gratta föräldrarna i kommentarsfältet:

"Det här är så roligt och fint, Grattis "

Bebisen väntas komma nästa år, och faktum är att det inte bara är Jonathan i familjen som har ett förflutet i Let's Dance, Oksana och Jonathan är ett riktigt Let's Dance-par.

Har båda varit med i Let's dance

Jonathan har varit en eminent proffsdansare i Let's Dance, som gjorde debut 2007. Efter det har han sex år på nacken, med danspartners såsom Molly Sandén och Isabella Löwengrip. Allra senast var förstås i år, med Marie Mandelmann.

Frun Oksana har faktiskt också varit proffsdansare, i samma program! Hon dansade bland annat hem en åttonde plats med Bengt Frithiofsson år 2012, men har lite färre framträdanden på nacken än sin make.

Oksana Spichak Näslund och Jonathan Näslund under Let's Dance-finalen 2012
Paret under Let's Dance-finalen 2012.

Paret har kilat stadigt länge, och har redan barnen Oliva och Charles tillsammans, och snart blir den alltså ännu större!

Annons

Hela Let's Dance-styrkan samlades i kommentarsfältet när paret meddelade att familjen växer. Aron Andersson, Jasmine Takács, Mia Parnevik och Lisa Ajax tillhör några av dem som grattar dansföräldrarna.

"Stort grattis 😍😍😍" Skriver Aron som såklart gläds av beslutet. Han var ju med i samma säsong som Jonathan tillsammans med Jasmine, och de spenderade mycket tid bakom kameran tillsammans.

Även Jasmine verkar oerhört glad av nyheterna:

"Wow stort grattis!!!!"

Foto: TT

Annons