Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lets Dance profilen avslöjar relationen med danskollegan: "Vi är..."

04 aug, 2023, 15:00 
Felicia Plåt
Lets Dance
Det var många duktiga deltagare i årets Lets Dance. Foto: TT

Renaida Braun har god kontakt med flera av sina kollegor från årets Let´s Dance.

Annons

Under våren kunde vi varje lördag följa alla kändisar när de dansade sig fram varje vecka i TV4 succéprogram Let´s Dance. I år var det David Lindgren och Kristin Kaspersen som var programledare. Kristin fick ta över i sista sekund efter att Petra Mede hade fått en ryggskada.

Kändisparen som gjort slut i samband med Let’s danceBrand logo
Kändisparen som gjort slut i samband med Let’s dance

Årets säsong av Let´s Dance

I årets startfält kunde vi se kändisar som bland annat Charlotte Kalla, Hampus Hedström, Rickard Sjöberg och Tone Sekelius. Det blev ev riktigt spännande säsong då flera av deltagarna var riktigt duktiga.

I finalen kunde vi se skidstjärnan Charlotte Kalla stå mot komikern Hampus Hedström och det blev en riktigt händelsefull kväll. Charlotte avslöjade könet på hennes barn hon under tiden fortfarande hade i sin mage. Men i slutet av kvällen var det ändå Hampus som tog hem hela kalaset.

Annons

En annan kändis som var med och tävlade var Renaida Braun. hon har bland annat varit med i Melodifestivalen och nu visade hon även att hon verkligen visste hus man dansar Cha Cha.

Renaida på Pride-festivalen

Tillsammans med Tobias Bader kom Renaida på en tredjeplats och hon och danspartnern kom varandra väldigt nära. Men nu kan Renaida avslöja om relationen med en annan av dansarna i årets Let´s Dance.

Renaida och Hugo
Hugo är en av dansarna som Renaida har bra kontakt med.

Tidningen Hänt träffade Renaida på Pride-festivalen i veckan där hon hängde med sina kompisar och sin stora kärlek Tim Lindholm.

– Pride betyder mycket för mig – att kunna var sig själv. Jag kan förknippa mig med att inte tillhöra en majoritet. Så det är jätteviktigt det här, säger Renaida till Hänt.

Annons

De fråga även henne om livet efter Let´s Dance och hon avslöjar att de alla inte hänger lika mycket längre.

– Vi hänger ju inte lika mycket nu – då hängde vi ju varje dag, säger hon till Hänt.

Relationen med danskollegan

Men vissa av de gamla kollegorna har hon fortfarande god kontakt med. Under ett av avsnitten fick alla deltagare byta danspartners då fick Renaida istället dansa med Tones danspartner Hugo Gustafsson som hon har bra kontakt med idag.

– Tobbe, Hampus... Och Hugo, vi är jättebra kompisar. Vi har lite kontakt, men alla bor ju lite här och där, säger hon till Hänt.

Annons