Let's Dance-profilerna återförenade! Visar upp lyckan inför alla

Let's Dance-profilerna återförenade! Visar upp lyckan inför alla

TV4-stjärnan berättar själv om den pratglada upplevelsen.

Let's Dance har i flera år varit ett välkommet program hemma i tv-stugorna. Våra mest folkkära kändisar bjuder på avancerade dansrörelser, som varvas med juryutlåtanden och en applåderande publik.

5 saker du inte visste om Petra Mede!
0:55

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Petra Mede!

(0:55)

Slå på ljud

När TV4-stjärnan Steffo Törnquist medverkade i programmet 2014 lyckades han med konststycket att ta sig hela vägen till final. Dessvärre fick han till slut se sig besegrad av den berömda artisten Benjamin Ingrosso.

Trots att de var konkurrenten i programmet, så fann Steffo Törnquist och Benjamin Ingrosso under Let's Dance. Artisten gick då så långt att han kallade TV4-stjärnan för ”extramorfar”.

– Vi hängde skitmycket under repetitionerna och reptiderna, när vi dansade. Och sen mot finalen, för vi stod mot finalen ihop, jag vann och Steffo kom tvåa. Så hade vi samma skinnjacka, åkte runt i hans cab på Östermalm och rökte cigarr. Det var livet! När jag var 16 som var liksom min bästa polare Steffo Törnquist, sa Benjamin Ingrosso i programmet Benjamins.

Steffo Törnquist och Benjamin Ingrosso i Let's Dance

Benjamin Ingrosso och ”extramorfar” Steffo Törnquist i Let's Dance 2014.

Karin Törnblom/TT

Bathina Philipson om Let's Dance

Men alla kan inte stoltsera med samma framgångar i Let's Dance som Steffo och Benjamin. När Bathina Philipson medverkade i programmet 2020, röstades hon ut först av alla.

– Det är en tävling. Jag har haft sjukt kul och får ta med mig det här. Jag får dansa vidare i livet och livet är inte alltid rättvist. Nu var det inte rättvist mot mig, sa Bathina Philipson i programmet.

Bathina Philipson fick lämna Let's Dance 2020 först av alla

Bathina Philipson fick lämna Let's Dance 2020 först av alla.

Karin Törnblom/TT

TV4-stjärnorna återförenade

Let's Dance är som ett bekant ett program där relationerna frodas. Under säsongerna har flera danspar funnit varandra, om det så är en kärleks- eller vänskapsrelation.

Det verkar även som att relationerna sträcker sig över säsongerna. Trots att Bathinas framgångssaga inte var lika välskriven som Steffos, så har de nu återförenats efter alla år.

Klart: Let's Dance-stjärnan hoppar av – hon ersätter i nya säsongen

Steffo om mötet med Bathina

Nyligen medverkade Steffo Törnquist i Bathina Philipsons podcast ”Bathinas skilda möten”, något som kanske aldrig hänt om inte Let's Dance-upplevelsen fört dem samman.

”Det är visserligen osannolikt att en man med min mognad och ålder skulle retas bara för att nån kommer sist i Lets Dance men det är möjligt att jag gjorde det en smula med Bathina. Därför kunde jag inte säga nej när hon bad mig komma och babbla i hennes podd och den ligger ute nu. Nästan allt jag säger är sant, i varje fall är något litet sant”, skriver Steffo Törnquist på Instagram.

Foto: TT/Instagram