Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-profilernas lycka! Bekräftar nya relationen: "Trivs ihop"

20 okt, 2023, 04:30 
Let's Dance-deltagarna 2019
Let's Dance-profilernas kemi på dansgolvet gick inte att förneka och nu tar de relationen till nästa nivå – wow säger vi bara!
Annons
6 kärlekspar i Let's dance – så gick det sen!Brand logo
6 kärlekspar i Let's dance – så gick det sen!

Let's Dance är TV4-programmet som nästan blivit lika förknippat med fina relationer som dans.

Ja, genom åren har flera personer hittat kärleken genom programmet och ännu fler vänskaper har uppstått.

Och nu får vi se ännu ett före detta Let's Dance-par ta sin relation till nästa nivå – allt bekräftas i tv-soffan!

Bakom kulisserna på Let's Dace: "Haft en affär"

Att deltagarna kommer varandra nära i Let's Dance är inte konstigt. Som dansaren Jasmine Takásc förklarat för Svensk Damtidning:

– Jag har ju varit med i säsonger där folk har blivit ihop eller haft en affär. Jag kallar det för Big brother syndromet. Man spenderar fyra till åtta timmar, ibland 14 timmar om dagen själva och det är självklart att det kan uppstå saker, men det trot jag är vanligt på vilken arbetsplats som helst egentligen där man ska umgås varje dag.

Annons

Nu var det ett tag sedan ett nytt kärlekspar bekräftades. De senaste var Sigrid Bernson och Robin Bengtsson som dansade ihop 2019.

Ganska nyligen fick vi dock en mer informell relation bekräftad. I fjol berättade Pernilla Wahlgren att hon hade sex med danspartner Tobias Bader och en av hennes konkurrenter när hon var med 2012.

Det uppstår helt enkelt starka känslor när man är rätt omslingrade på dansgolvet och umgås i timmar!

Något som Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson vet allt om. De blev supernära under Let's Dance och har nu tagit sin vänskap till nästa nivå.

Let's Dance-paret tar nästa steg i relationen

Att Magdalena och Tobias är bra vänner är en underdrift. Som Magdalena sa till Svensk Damtidning i januari:

Annons

– Vi är jättenära vänner, nästan familj skulle jag säga. Vi är supertighta och trivs ihop och har gjort så mycket. Man tänker tillbaka på Let’s Dance och så mycket roliga saker vi gjort tillsammans. Vi har ändå bara känt varandra i knappt fyra år.

Det var också anledningen till att vännerna bestämde sig för att skriva en bok ihop som kom ut tidigare i år, Hitta motivationen.

Här delar Magdalena och Tobias med sig av tips och tricks för att må så bra som möjligt och bli sitt bästa jag. Något de nu även ska göra på scen!

Det bekräftar det tidigare dansparet i Nyhetsmorgon. De fullkomligt strålar i tv-soffan när de berättar som sitt nya projekt, en motivationsshow:

– Det här att få skapa, och ta den här boken som handlar om motivation och glädje och sätta in sång och dans och show i det. Tio stora shownummer med de här underbara människorna. Ja det är det bästa jag vet, säger en leende Tobias Karlsson.

Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson ler när de sitter i Nyhetsmorgon-soffan
Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson är så taggade på sitt nya projekt!

Motivationsshowen har premiär 27 oktober i Södertälje utanför Stockholm och rör sig sedan genom Sverige. Heja Tobias och Magdalena!

Foto: TT, Skärmdump TV4

Annons