Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let’s Dance-programledaren erkänner missen – blev fel när resultatet skulle delas ut

22 maj, 2023, 14:30 
Nu erkänner David Lindgren och Kristin Kaspersen missen i Let's Dance.
Annons
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”Brand logo
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

På lördag är det dags för årets upplaga av Let's Dance att avgöras. Det står mellan skidlegenden Charlotte Kalla och komiker Hampus Hedström, och det väntas bli en rafflande final.

Renaida Braun föll på målsnöret efter en minst lika rafflande semi-final – men allt gick inte som det var tänkt. Nu berättar programledarna.

Tony Irvings hårda utspel mot Charlotte Kalla

Finalisterna är väldigt olika varandra, och det är svårt att förutspå vem som kammar hem glasskon. Charlotte Kalla har imponerat på svenska folket, medan Hampus Hedström fått desto mer lovord från den tuffa juryn.

Tony Irving, juryordförande, var inte särskild imponerad över det slutgiltiga resultatet. I en krönika för TV4 efter programmet skräder han inte med orden. Bara rubriken gör det klart hur han känner:

Annons

"Ni favoriserar en gravid skidlegend och trotsar juryns bedömningar"

Tony menar att hon utvecklats, men lyfter samtidigt att Hampus Hedström håller en väldigt hög nivå som hon nu måste matcha. Annars riskerar hon att bli "utklassad totalt".

Missen i Let's Dance – programledarna erkänner

Men tittarfavorit eller bäst dansare – Charlotte och Hampus har samma förutsättningar att kamma hem finalen på lördag. Det innebär också att Let's Dance-säsongen är slut för denna gång, och David Lindgren och Kristin Kaspersen tackar för sig.

Visst har de sett ut att trivas vid varandras sida, och gjort en imponerande debut som programledarduo!

Den skarpsynta kunde dock ana en miss när det var dags att ge ut resultatet under lördagens sändning. När Kristin och David dök upp i rutan och skulle meddela att resultatet var inne snubblade de på orden:

– Välkomna tillbaka till vår semifikne...semifinal! inleder Kristin och börjar fnissa.

Och det går inte bättre för David.

– Ja, röstningen är avrr...avslutad... och det är nu det avgörs, fyller David i och duon skrattar ihop.

På Instagram delar både Kristin och David klippet, som tar missen med ro:

"ÄLSKAR Livesändningar! Annars hade detta garanterat inte kommit med o man hade tagit en ny tagning. Så underbart att vi kan skratta oss igenom sånt här tillsammans" Skriver David.

Foto: TV4/TT

Annons