Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Slog gnistor bakom kulisserna i Let's Dance – nu har de ett bebisbesked!

22 maj, 2023, 07:00 

Nu har turturduvorna ett besked!

Annons
Produktionens fräcka drag – skämde ut Tony Irving på dejtBrand logo
Produktionens fräcka drag – skämde ut Tony Irving på dejt

Förutom att det odlas fram nya danstalanger i långköraren Let's Dance, har det visat sig vara ett alldeles ypperligt forum för den som söker efter kärleken!

Nu har två Let's Dance-stjärnor som blivit kära i programmet ett barnbesked att komma med.

Tony Irving om romanserna bakom kulisserna i Let's Dance

Det är faktiskt mer än en romans som blossat upp i Let's Dance. Martin Lidberg, Laila Bagge och Robin Bengtsson är bara tre av dem som träffats av Amors pilar bakom kulisserna. Vad som ligger bakom det är oklart – kanske är det bara något i luften?

Tony Irving har varit med sedan programmets begynnelse, och har sin förklaring till det hela. Han har sett att det hettar till med egna ögon.

– Om du tar 210 personer och slänger dem i ett rum med 210 snygga, halvnakna dansare kommer de att hitta varandra. Så visst, det hittas partners och det skapas intima stunder.

Annons

Tyvärr har inte kärleken alltid hållit utanför danssalen. Laila Bagge och Niclas Wahlgren fick upp ögonen för varandra i programmet, och efter säsongen gick han ned på ett knä. Paret fick ett barn ihop, men skilde sig efter fyra år.

Let's Dance-parets nya bebisbesked

Ett par som det gått riktigt bra för är artisten Robin Bengtsson som blev kär i sin dansparter Sigrid Bernson – mitt under säsongen.

– Vad ska jag säga, vår första kyss var inte efter Let's dance så klart, har Sigrid avslöjat i Fördomspodden.

Men romansen bekräftades först efter programmet, och det var också då den tog fart på riktigt. Det var 2019 som de dansade ihop, och i fjol välkomnade de sonen Viggo till världen. En riktig Let's Dance-bebis!

Nu har Sigrid dessutom ett nytt barnbesked att komma med, de vill gärna ha fler! I en frågestund på Instagram svarar hon på frågan och utvecklar:

– Alltså hundra procent. Ja, jag eller vi vill ju jättegärna ha ett till barn. Det är inte läge just nu, dels för att jag gjorde kejsarsnitt och då ska man helst vänta ett år innan man blir gravid igen, sa hon enligt Hänt.

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson i Let's Dance
Sigrid och Robin vill gärna skaffa ett till barn.

Foto: TT

Annons