Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let’s Dance-stjärnan bekräftar relationen – efter romansryktena

30 sep, 2022, 19:30 
Aron Anderson och Jasmine Takács

Så är Let's Dance-stjärnornas relation idag!

Annons
Ann och Dermot – så är Tony bakom kulissernaBrand logo
Ann och Dermot – så är Tony bakom kulisserna

Det är inget nytt att kärleken spirar i TV4-succén Let's Dance. Under programmet har kändisar som Sigrid Bernson och Robin Bengtsson, Laila Bagge och Niclas Wahlgren funnit kärleken i varandra.

När Aron Anderson dansade med Jasmine Takács i förra årets upplaga var det många av tittarna som reagerade över dansparets kemi – och efter programmet flyttade de ihop.

– Det som är så underbart med min kille (Sourav Sinah reds anm.) är att han också ser Aron som en familjemedlem, det är också att vi hänger alla tre. För jag bor ju ihop med Aron och vi gör verkligen allt tillsammans, vi har jättebra relation. Vi stöttar varandra i allt vi gör, sa Jasmine Takács till Hänt.

Annons
Jasmine Takács och Aron Anderson
Jasmine Takács och Aron Anderson flyttade ihop efter succén i Let's Dance.

Aron bekräftar relationen

Efter Let’s Dance har man av förklarliga skäl inte sett lika mycket av det forna dansparet som i våras, men nu bekräftar Aron att relationen forfarande är lika bra som förr.

Det före detta dansparet har än i dag bra kontakt och räds inte att dela med sig av sina privatliv till varandra. I en intervju med Hänt avslöjar dessutom Aron att Jasmine är singel.

– Ja, vi är jättebra kompisar. Just nu är hon i Dubai. Hon hade pojkvän när vi var med i Let's dance, men nu är hon faktiskt singel. Så alla killar som är sugna på Jasmine: skicka ett meddelande till henne, säger han.

Jasmine Takács och Aron Anderson
Aron Anderson bekräftar att Jasmine Takács är nybliven singel.
Annons

Orden om singellivet: ”Inte klickat”

Aron har själv inte visat något intresse för den nyblivna singeln, vilket kanske inte är så konstigt eftersom det forna dansparet tidigare beskrivit relationen som platonisk och syskonliknande.

– Hon är jättehärlig och jag gillar henne jättemycket, men vi är bara vänner och tänker att det är bra så, säger Aron och berättar att han dejtar en del på annat håll:

– Alla mina kompisar har träffats på Tinder, så det verkar som det funkar. Jag träffat flera härliga tjejer. Det har varit jätteroligt, men än så länge har det inte klickat. Det vore jättehärligt att få bli kär igen och att ha någon att dela sitt liv med, men jag har ingen brådska.

Aron Anderson
Aron Anderson hoppas finna lyckan på dejtingappen Tinder, men har inte klickat med någon den senaste tiden.

Foto: TT

Annons