Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let’s Dance-stjärnan Linn Hegdals lycka – visar upp relationen

23 mar, 2023, 11:00 

Linn Hegdal berättar nu själv om lyckan.

Annons

Linn Hegdal blev med sina avancerade danskonster en av Let's Dance mest hyllade och omtyckta dansare. Det spelar ingen roll om det är salsa, rumba eller tango – hon bemästrar dem alla.

Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

När hon våren 2021 dansade tillsammans med modellen Filip Lamprecht blev det stor succé. Paret var så skickliga på dansgolvet att de gick hela vägen till final och kammade hem den åtråvärda glasskon.

Filip och Linn började även umgås mycket privat och under programmets gång uppstod kärleksrykten, något som dansparet konsekvent dementerade och betonade att det bara rörde sig om nyfunnen vänskap.

Filip Lamprecht och Linn Hegdal gjorde stor succé i Let's Dance 2021
Filip Lamprecht och Linn Hegdal gjorde stor succé i Let's Dance 2021.

Linn Hegdal hoppade av Let's Dance

Efter säsongen fortsatte den fina vänskapen frodas och i perioder har de umgåtts flitigt. Linn Hegdal har dessutom utvecklat en fin relation till Filips mamma, Kristin Kaspersen.

Annons

Linn Hegdal pluggar för närvarande till psykolog och har fullt upp med sina studier. Därför känner hon att det är nödvändigt med en längre paus från tv-rutan som gjort henne så omtyckt.

”Känns jättekonstigt, lite sorgligt men ändå rätt. Mest för att det där jobbet är något av det roligaste jag någonsin gjort och varit mitt liv de senaste fem åren. Det kommer kännas lite tomt”, skrev hon på Instagram.

Linn Hegdal om lyckan – mötet med Kristin Kaspersen

Tomheten har förmodligen stillats en aning efter beskedet. Under premiären dök hon upp i studion, men den här gången satt hon på första parkett för att följa dansarna som åskådare.

Efter programmet var hon snabbt framme för att ta en bild med vännen och programledaren Kristin Kaspersen. På Instagram hyllade hon sedan Kristina prestation i premiären.

”Så oerhört imponerad av Kristin Kaspersen igår. Du är en otrolig stjärna, på alla sätt! Tack för en otrolig premiär! Så fint att vara tillbaka på Let's Dance och träffa alla igen. Som jag saknar det, alla i produktionen och att dansa på det där golvet! Ska bli så kul att följa vårens säsong!”, skriver en lycklig Linn Hegdal.

Foto: TT/Instagram

Annons