Let's Dance-stjärnan pekas ut som Sanna Nielsens ersättare

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen lämnar Allsång på Skansen – men vem blir hennes ersättare?

Här är alla programledare i "Allsång på Skansen" genom tiderna
0:60

Efter reklamen: Här är alla programledare i "Allsång på Skansen" genom tiderna

(0:60)

Slå på ljud

Vem kommer ta över Allsång på Skansen? Den frågan ställer sig många efter att programledaren Sanna Nielsen, 37, bekräftat att hon lämnar programmet efter sju år.

Det har tidigare spekulerats i namn som Oscar Zia, Lasse Kronér, Molly Sandén och John Lundvik. Den sistnämnda verkar dessutom väldigt intresserad.

– Det är nog det största professionella och personliga kvitto man kan få i Sverige att få rollen som allsångsledare. jag tycker också att det hade varit så rätt i tiden att en mörk svensk kille går upp och gör det, det är något som hade varit revolutionerande, har John Lundvik sagt till Hänt.

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen lämnar Allsång på Skansen efter 7 år.

Magnus Andersson/TT

Komikern pekas ut som ersättare

Men nu har ytterligare ett namn lagts till på listan. Komikern Daniel Norberg, 32, som gjort succé i Let's Dance och Masked Singer, har nu fått tittarnas ögon på sig igen.

När han i helgen framträdde i Bingolottos sommarkväll var det många som blev så tagna av komikern att de ville se honom ta över Allsång på Skansen.

”Daniel du är toppen. Ta över Allsång på Skansen”, skrev en person i Nöjeslivets kommentarsfält.

Sanna Nielsens tystnad efter Jill Johnsons oväntade beteende på Allsångscenen

Kryptiska beskedet: ”Vi får väl se!”

Om det blir Daniel Norberg som tar över Sanna Nielsens roll återstår att se, men det verkar i alla fall som att intresse finns.

”Vad roligt! Jag älskar allsången och det hade varit ett jättehäftigt uppdrag att ta sig an! Vi får väl se!” skriver Daniel Norberg i ett mejl till Nöjeslivet.

Daniel Norberg

Daniel Norberg pekas ut som Sanna Nielsens ersättare.

Karin Törnblom/TT

Foto: TT