Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-stjärnan pekas ut som Sanna Nielsens ersättare

07 jul, 2022, 17:00 
Sanna Nielsen

Sanna Nielsen lämnar Allsång på Skansen – men vem blir hennes ersättare?

Annons
Här är alla programledare i "Allsång på Skansen" genom tidernaBrand logo
Här är alla programledare i "Allsång på Skansen" genom tiderna

Vem kommer ta över Allsång på Skansen? Den frågan ställer sig många efter att programledaren Sanna Nielsen, 37, bekräftat att hon lämnar programmet efter sju år.

Det har tidigare spekulerats i namn som Oscar Zia, Lasse Kronér, Molly Sandén och John Lundvik. Den sistnämnda verkar dessutom väldigt intresserad.

– Det är nog det största professionella och personliga kvitto man kan få i Sverige att få rollen som allsångsledare. jag tycker också att det hade varit så rätt i tiden att en mörk svensk kille går upp och gör det, det är något som hade varit revolutionerande, har John Lundvik sagt till Hänt.

Annons
Sanna Nielsen
Sanna Nielsen lämnar Allsång på Skansen efter 7 år.

Komikern pekas ut som ersättare

Men nu har ytterligare ett namn lagts till på listan. Komikern Daniel Norberg, 32, som gjort succé i Let's Dance och Masked Singer, har nu fått tittarnas ögon på sig igen.

När han i helgen framträdde i Bingolottos sommarkväll var det många som blev så tagna av komikern att de ville se honom ta över Allsång på Skansen.

”Daniel du är toppen. Ta över Allsång på Skansen”, skrev en person i Nöjeslivets kommentarsfält.

Kryptiska beskedet: ”Vi får väl se!”

Om det blir Daniel Norberg som tar över Sanna Nielsens roll återstår att se, men det verkar i alla fall som att intresse finns.

”Vad roligt! Jag älskar allsången och det hade varit ett jättehäftigt uppdrag att ta sig an! Vi får väl se!” skriver Daniel Norberg i ett mejl till Nöjeslivet.

Daniel Norberg
Daniel Norberg pekas ut som Sanna Nielsens ersättare.

Foto: TT

Annons