Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's dance-stjärnan saknad på Tobias Karlssons stora fest – väljer att gå ut med sanningen

25 maj, 2023, 18:00 
AvFelicia Plåt
Tobias Karlsson och Tobias Bader
Dansarna har varit med i Let´s Dance i flera säsonger. Foto: tt

Tobias Bader berättar varför han inte firade Tobias Karlsson.

Annons

På lördag är det dags för finalen av TV4:s Let´s Dance. Det har varit tio riktigt spännande veckor då deltagarna verkligen visat sig från sin bästa sida denna säsongen. Och det är flera 10:or som har trillat in i poängtavlan.

Kändisparen som gjort slut i samband med Let’s danceBrand logo
Kändisparen som gjort slut i samband med Let’s dance

Under förra lördagens program var det sångerskan Renaida Braun tillsammans med proffsdansaren Tobias Bader som fick lämna precis innan finalen. Nu är det enbart komikern Hampus Hedström och skidstjärnan Charlotte Kalla som är kvar i kampen om den ärofyllda glasskon.

Annons

Tobias firande

Hampus dansar tillsammans med Ines Stefanescu och Charlotte med Tobias Karlsson. Och även dem tävlar om glasskon. Och mitt under alla repetitioner så har Tobias fått ta en liten paus. Detta på grund av att han fyllde 46 år. Vilket Let´s Dance gänget var med och firade.

Tobias la upp en bild från firandet på Instagram. Där kunde man se hela gänget bland annat Charlotte, Renaida och Kristin Kaspersen sitta på restaurang och fira sin danskollega. Och det såg riktigt trevligt ut. Men en person saknades. Nämligen Tobias Bader.

Let´s Dance
Tobias Karlsson fyllde 46 år. Foto: Tobias Karlssons Instagram

Handlade om presenten

Men nu avslöjar Tobias Bader varför han inte dök upp på firandet. Allting grundade sig i presenten han skulle köpa till sin kollega.

Annons

– Karlsson köper alltid så fina presenter till mig när jag fyller och vi har tränat så mycket att jag inte hann köpa någon så kände att jag inte kunde gå...”, skriver Tobias i ett meddelande till tidningen Hänt och fortsätter:

– Men lovar att köpa en fin present och fira honom så fort vi inte tränar dygnet runt!

Nu är det bara några dagar kvar tills vi vet vem som tar hem glasskon. Finalen i Let´s Dance är lördag den 27 maj och vi tror att flera kommer sitta bänkade i tv sofforna för att se vem som vinner.

Annons