Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Let's Dance-stjärnans fina ord till prinsparet – okända relationen

Let's Dance-stjärnans fina ord till prinsparet – okända relationen

Foto: TT

Nu kom den okända relationen upp till ytan.

Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!
0:44

Efter reklamen: Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

(0:44)

Slå på ljud

Att det omtyckta programmet Let's Dance är igång är det ingen som missat. Tävlingen pågår för fullt, och för varje vecka blir det svårare och svårare att hålla sig kvar på dansgolvet. Denna vecka fick artisten Lisa Ajax lämna programmet, efter en duell mot komikern Filip Dikmen.

Let's Dance lockar miljonpublik, och om vår kungafamilj är en av dem som tittar är svårt att veta. Det är däremot inte helt omöjligt, Cecilia von der Esch som fick lämna tävlingen tidigare har nämligen en koppling till drottningen. Drottning Silvia är nämligen hennes mans gudmor! Men nu är det en kunglig koppling på annat håll som fångar uppmärksamhet...

Plötsliga skadan

En av dem tävlanden är TV4s egna doktor, Mouna Esmaeilzadeh. Mouna har ett imponerande CV, och beskrivs som en av världens ledande experter på framtidens hälsa. Hon är läkare och hjärnforskare, och numera också dansare.

För den stora massan blev hon ett välkänt namn när hon blev ett återkommande inslag i Nyhetsmorgon, där hon i sin roll som läkare förklarade olika fenomen på ett enkelt och begripligt sätt.

Mouna har imponerat i Let's Dance, även om hennes resa inte varit enkel. För ett par veckor sedan drabbades hon av svåra smärtor, som bara timmar innan direktsändning var så pass intensiva att hon tvingades få medicinsk hjälp.

”Jag har troligen både en revbensfraktur och muskelbristning”, skrev hon då i ett sms till Aftonbladet.

Trots skadan lyckades hon dansa sig kvar i tävlingen!

Okända relationen

När prinsparet la ut en bild på Instagram från deras härliga påskresa var reaktionerna många. Bilden på prins Carl Philip och prinsessan Sofia i skidbacken fick många glada påskhälsningar i kommentarsfältet, och ett namn stack ut...

Det var nämligen Doktor Mouna, som dök upp i kommentarerna.

"Glad påsk fina prinsparet" skrev Mouna till Carl Philip och Sofia!

Mouna tillsammans med Sara Danius på Nobelfesten 2018.

WIXTRÖM PETER/Aftonbladet/TT

Vad Mouna och prinsparet har för relation är okänt. Men hon har faktiskt dykt upp i sammanhang där kungafamiljen varit närvarande! Mouna har varit expert i Nobelsammanhang, och även dykt upp på festen, där kungafamiljen såklart också är. Kanske stötte de på varandra i minglet, eller så gillar bara Mouna vår kungafamilj precis som många andra!

FOTO: TT

LÄS MER: Bilden på Steffo Törnquists fru förvirrar – oklara detaljen

LÄS MER: Sofias nya bilder visar – förändringen för sonen

LÄS MER: Prins Alexander 6 år i dag – se Sofias födelsedagsbild på sonen!