Let's Dance-stjärnans kärleksbesked – bekräftar lyckan: ”Hände på en fest”

03 jan, 2023, 13:01 

Tobias Karlsson berättar nu om kärleksrelationerna.

Annons

Let's Dance-profilen Tobias Karlsson har med sina rörliga höfter, kvicka fötter och avancerade koreografi gjort stor succé i TV4-programmet. Den snabbfotade dansaren tycks ständigt ha ett leende på läpparna när han äntrar dansgolvet.

Ann och Dermot – så är Tony bakom kulisserna
Ann och Dermot – så är Tony bakom kulisserna

Under åren har han fått äran att dansa med kändisar som Tina Nordström, Mia Parnevik, Carola Häggkvist och Magdalena Forsberg – varav den sistnämnda han fått en extra nära och speciell relation till.

Dansproffset och den forna skidstjärnan är nämligen aktuella med boken ”Hitta motivationen”, där de ger tips och råd kring exempelvis tankar, relationer och vägen till en hälsosammare livsstil.

Annons
Tobias Karlsson och Magdalena Forsberg dansade ihop i Let's Dance
Tobias Karlsson och Magdalena Forsberg dansade ihop i Let's Dance. Nu är de aktuella med boken Hitta motivationen.

Tobias Karlssons insikt efter kraschade relationen

Tobias Karlsson har tidigare haft en relation med Tomasz Józiewicz, men lever i dag som singel. I tidigare intervjuer har han berättat att han gärna vill träffa någon att tillbringa livet tillsammans med.

Tidigare relationer har gjort att han blivit införstådd med vad som krävs. I podcasten Nemo möter en vän berättar han om ett förhållande han hade för sex, sju år sedan som gav honom en nyttig läxa.

– Jag gav pojkvännen komplimanger och bekräftelse, jag var omhändertagande och omtänksam. Det enda jag inte gav var att han liksom inte fick ha mig för sig själv, säger Tobias Karlsson och berättar att han ofta satt med mobilen eller datorn när de var ensamma.

Annons

Tobias Karlssons kärleksråd

När förhållandet tog slut insåg Tobias Karlsson att han inte gett tillräckligt mycket av sig själv. Insikten kommer han ta med sig den dagen då han kliver in i en ny relation.

– Var i nuet med den du älskar! Hur svårt kan det vara? Det är det viktigaste av alltihop. Gåvor, tjänster, kärlek och bekräftelse kan man skita i om man ändå inte kan vara där och då. Det tog mig 40 år för mig att förstå att inte alla ger och tar kärlek på samma sätt.

Tobias Karlsson
I podcasten Nemo möter en vän berättar Tobias Karlsson om insikten efter en kraschad relation.

Oväntade kärleksavslöjandet

Tobias Karlsson var 20 år när han kom ut som homosexuell. Men när Nemo Hedén frågar om han någon gång varit kär i en tjej, berättar Tobias om när han som ung var på en högstadiefest i Östersund och dansade med den snyggaste tjejen på stället.

Annons

– Jag var nog kär i henne, men sedan tog det andra över. Det funkade liksom inte riktigt. Jag anser mig vara homosexuell, men jag har legat med massor av tjejer. Inte för så länge sedan heller, men det är inte det som jag går igång på, säger Tobias Karlsson.

Tobias Karlsson
Tobias Karlsson.

Foto: TT

Annons