Let’s Dance-stjärnorna bekräftar relationen mitt i säsongen – med en bild!

Let’s Dance-stjärnorna bekräftar relationen mitt i säsongen – med en bild!

Deltagarna i årets säsong av Let's Dance har funnit varandra.

Nu är vi drygt halvvägs i årets upplaga av Let's Dance, och konkurrensen är stenhård. Förra veckan fick artisten Tone Sekelius lämna, trots att hon innan dess hyllats av juryn.

Dessutom har det redan hunnit formas relationer bakom rutan. Här visar deltagarna upp lyckan!

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”
0:45

Efter reklamen: Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

(0:45)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen kopplas ihop med Let’s Dance-dansaren – umgås efter sändning

Tony Irvings besvikelse efter händelsen i Let's Dance

Ja, kändisarna har minst sagt levererat dans på hög nivå i programmet. Men det innebär också att kraven blir högre, och att det krävs ännu bättre prestationer för att hålla sig kvar i tävlingen.

Tone Sekelius med danspartner Hugo Gustafsson fick gå upp i duell mot en annan tittarfavorit, Johanna Lind Bagge. Två oväntade dansare att hitta i botten.

– Vi såg två av de bästa dansprestationerna jag sett på 18 år framföras i gårdagens duell som resulterade i att Tone Sekelius försvann från tävlingen, hyllade Tony Irving i sin krönika på TV4 efter programmet.

Han är inte helt nöjd med tittarnas beslut, samtidigt som han inte heller ville se Johanna tacka för sig.

– Jag hade gärna haft henne kvar för jag tror att hon hade mycket mer att ge. Men lik förbannat, om Tone hade varit kvar, hade vi tappat Johanna Lind Bagge, och henne vill jag inte heller förlora.

Karin Törnblom/TT

Let's Dance-stjärnorna bekräftar relationen utanför rutan

För de par som dansar vidare är det hektiska och långa dagar i danslokalen. Så de utröstade kändisarna och proffsdansarna får åtminstone vila upp sig – och de passar på!

Men Let's Dance har de inte släppt än. På Instagram visar dansarna Jasmine Takács (Kodjo Akolor) Ida My Sund (Andreas Wjik), Hedvig Löfwall (Johan Jureskog) och Cecilia Ehring (Nilla Fischer) upp att de har en riktig tjejkväll! Dessutom är Tove Villför med, som fick en paus från träningarna med Rickard Sjöberg.

Det är bara Jasmine och Cecilia i skaran som varit med tidigare, så om det är nya relationer som formats är mycket möjligt. Samtidigt är ju alla tjejerna i samma bransch – men så härligt att kunna ha kul både på, och efter jobbet!

En bild från Let's Dance-dansaren Jasmine Takács Instagram-story när hon är på restaurang med tre tjejer
Foto: Instagram

Foto: TT