Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Let’s Dance-stjärnorna har hittat varandra – bekräftar lyckan efter tydliga kemin!

28 feb, 2024, 06:30 
Nu berättar Let's Dance-profilerna om den roliga händelsen bakom kulisserna.
Annons

I år har Let's Dance lyst med sin frånvaro i rutan, för första gången på 18 säsonger. TV4 meddelade att programmet pausas 2024, på grund av ett sparpaket.

Men relationerna fortsätter att blomma även när kamerorna inte rullar. Nu visar stjärnorna upp den enorma lyckan.

Därför stoppas Let's dance av TV4 – efter 18 säsongerBrand logo
Därför stoppas Let's dance av TV4 – efter 18 säsonger

Framtidsbeskedet om Let's Dance – efter pausen

Beskedet att Let's Dance pausas kom som en chock för många. Programmet har sänts sedan 2006, och detta var första året det lyste med sin frånvaro. TV4 motiverade beslutet med att tittarsiffrorna har dalat under åren.

Annons

– Den trenden vill vi bryta och då behöver vi en paus för att se över hur vi skulle kunna förnya oss och komma tillbaka igen 2025 med ny energi, sa Fredrik Arefalk, kanal- och innehållsdirektör på TV4.

Den färgstarka jurymedlemmen och tidigare ordförande Tony Irving har varit med sedan starten. Han var också med och drog igång Let's Dance i Sverige, men har inte hängt läpp över kanalens beslut. I en intervju med Aftonbladet konstaterade han också att Let's Dance gör comeback 2025.

– Ja, det är det som TV4 har sagt till mig. Intentionen är att komma tillbaka då. Så nu får jag ett års paus för att återhämta mig och förnya mig. De har gjort samma sak i Norge och andra länder för att kunna förnya programmet, säger han till tidningen.

Dermont Clemenger, Ann Wilson och Tony Irving
Snart är Let's Dance tillbaka – förhoppningsvis!Lars Höglund7TT
Annons

Let's Dance-stjärnornas lycka bakom kulisserna

Tomrummet efter Let's Dance är onekligen stort, inte minst för alla proffsdansare som synts i rutan säsong efter säsong. Det är ju sedan gammalt att det finns en stark gemenskap bakom kulisserna, och att det bildas både vänskaps- och kärleksrelationer.

Och bara för att programmet pausats, har inte relationerna tagit slut. Nu berättar proffsdansaren Jasmine Takács på Instagram att alla från den tidigare säsongen ska ha en återträff!

Annons

Till återträffen kommer bland annat Tone Sekelius, Johanna Lind Bagge, Rickard Sjöberg, proffsdansaren Hugo Gustafsson och Johan Jureskog – vilket gäng!

Foto: TT

Annons