Let's Dance: Stora kärleksbråket bakom kulisserna – de pekas ut som par

Let's Dance

Ett stort kärleksbråk har utbrutit under årets säsong av Let's Dance.

Filip Lamprecht och Linn Hegdal har gjort succé i Let's Dance. De är ett av endast tre par som finns kvar inför veckans avsnitt.

Redan tidigt kunde man se att Filip var som klippt och skuren för programmet.

– Det är nog tur för de andra dansarna i Sverige att du inte började dansa tidigare, vilken talang! utbröt Ann Wilson efter Filips första dans tillsammans med Linn.

Filip Lamprecht ryktas vara tillsammans med Linn Hegdal

Linn Hegdal och Filip Lamprecht

Peg har satt ner foten efter romansryktet om pojkvännen Filip Lamprecht och danspartnern Linn Hegdal.

Men i Filips privatliv är det inte lika rosenskimrande. Han är i ett lyckligt förhållande med flickvännen Peg Parnevik, men som alla vet, så kommer kärleken med sina utmaningar.

– Jag och Filip är tillsammans men vi går i terapi separat och parterapi bara för att försöka hantera det här, säger Peg i podcasten ”Pillowtalk”

Peg berättar i samma podcast väldigt öppenhjärtigt om att hennes pojkväns deltagande i ett av Sveriges största tv-program inte bara varit av godo. Tvärtom – hon har själv väldigt starka åsikter om hur TV4 har skött saken.

– Jag tycker inte om ”Let's dance”. Hela cirkusen och all media, och även produktionen har skämtat på min bekostnad. De har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår, säger Peg.

Peg Parnevik rasar mot Let's Dance

Det har nämligen tisslats och tasslats väldigt mycket om Filip Lamprecht och Linn Hegdal. Till och med i själva programmet har det skämtats om att dansarna ska ha funnit varandra även utanför dansgolvet.

Till slut tröttnade Peg på ryktena. Så här skrev hon på sin Instagramstory tidigare i april:

"Jag är i ett förhållande med Filip. Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller dm om det kommer jag att bli oförskämd".

LÄS MER: SVT-profilernas förvandling – åren efter mystiska avhoppen

LÄS MER: Herman Lindqvist avslöjar sanningen om exfrun – efter splittringen

LÄS MER: Skandalerna, bråket och kaoset i Nyhetsmorgon

LÄS MER: Kärlekskarusellen i societeten – alla har varit med alla