Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Liamoo ska bli pappa igen – väntar
barn med nio år äldre hemliga kvinnan

10 feb, 2024, 01:00 
Lars Johansson
Liamoo är förhandsfavorit att gå vidare från deltävlingen i Scandinavium i Göteborg. Nu väntar han än en gång barn med nio år äldre kvinnan Caroline.Anders Wiklund/ TT
Förhandstippade Liamoo, 26, ska bli pappa igen.
Mamma till nytillskottet är nio år äldre hemliga kvinnan Caroline.
– Efter jag fick mitt första barn så visste jag att jag ville ha fler och nu kommer det en liten ny i slutet av juni, berättar artisten för Aftonbladet.
Annons
Victorias privata Melloavslöjande • Prins Harrys hårda diss under blixtbesöket • Drottning Camilla bryter tystnaden – 3 kungliga snackisar från vecka 6!Brand logo
Victorias privata Melloavslöjande • Prins Harrys hårda diss under blixtbesöket • Drottning Camilla bryter tystnaden – 3 kungliga snackisar från vecka 6!

Liamoo, eller Liam Cacatian Thomassen, som han egentligen heter, är en rutinerad Melodifestivalen-räv vid det här laget.

När sångaren på lördag ställer sig på scenen i Scandinavium blir det fjärde gången han deltar i tävlingen. Bidraget heter "Dragon" och artisten är tippad att gå direkt till den stora finalen i Friends arena.

Men vinstfokuset har förmodligen störts en smula den senaste tiden.

Liamoo fick nämligen nyligen veta att han ska bli pappa för andra gången.

I en video på artistens Instagram-konto finns en video där han öppnar en låda och tar upp ett graviditetstest.

– Va?! jublar Liamoo och rusar sedan fram och kramar sin sambo som står bakom kameran.

Liamoo blir pappa igen i juni

För Aftonbladet berättar sångaren att bebisen är beräknad att komma lagom till sommaren:

Annons

– Älskar att vara pappa, redan efter jag fick mitt första barn så visste jag att jag ville ha fler och nu kommer det en liten ny i slutet av juni!

För det är andra gången Liamoo ska bli pappa. Hösten 2021 såg en liten dotter, Alina, dagens ljus.

"Hej pappas lilla pärla! Jag har aldrig varit den som postar mycket från mitt privata, men att jag blivit pappa till en liten flicka är då fan livets mening. Samma sekund du tittade mig i ögonen för första gången så glömde jag av resten av världen och allt mitt fokus hamnade på dig. Jag kommer skydda dig och din mamma för resten av mitt liv, Pappa älskar dig!", skrev han då på Instagram.

Vem är då mamma till Liamoos nummer ett och kommande nummer två?

Hon håller sig utanför rampljuset, men heter Caroline, är nio år äldre än Melodifestivalen-artisten och jobbar inom vården.

Paret träffades via sociala medier. Han skrev till henne – hon svarade. Båda är från Göteborg och de bestämde sig för att ta en promenad. Och på den vägen är det. 2018 blev Liamoo och Caroline ett par. Den lilla familjen bor i Västra Frölunda.

Liamoo och Hanna Ferm i samband med Melodifestivalen 2019.

Liamoo slog tillbaka mot kärleksryktena

Så kärleksryktena angående Hanna Ferm som uppstod då de sjöng tillsammans i Melodifestivalen 2019 var med andra ord ogrundade. Det spekulerades vilt om en eventuell relation när duon till slut hamande på en tredjeplats vid finalen med låten "Hold you".

Annons

– Vi är vänner, och jag önskar henne allt gott. Det kommer jag alltid att göra. Och hon släpper sjukt bra musik, det är väldigt, väldigt kul att det går bra, sa Liamoo till Expressen.

Liamoo ja.

Hur blev det just det artistnamnet?

– Det kommer från grundskolan, ungefär när jag gick i femte klass tror jag det var. Just den klassen som jag gick i så var det väldigt mycket fotbollskillar. Så de skulle alltid på rasterna springa runt och spela fotboll. Jag var ju en av de som inte var intresserad alls, har Liamoo berättat för Hänt.

– Massa av mina polare som sprang runt och spelade fotboll och då var det typ så ”Ronaldinho” och de. Alla ville lägga ”o” bakom sina namn och då, även fast jag inte spelade fotboll så, men det var ju mina vänner liksom, så jag var ändå där och tittade när de spela så la de ett ”o” bakom mitt namn. Så blev det Liamo, för jag heter ju Liam. Men varför det blev två ”o”, det vet jag inte. Men det bara blev så.

Annons