Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linda Lindorff tvingad till akut operation under semestern: ”Hemskt”

15 jan, 2019, 12:00 
Av
Linda Lindorff.
I lördags skulle Linda Lindorff ha suttit på flygplanet hem från en härlig semester med familjen. I stället ligger hon nu på sjukhus och återhämtar sig från en akut operation.
Annons

Efter ännu en säsong av TV4:s succéprogram Bonde söker fru bestämde sig Linda Lindorff, 46, för att unna sig en lyxsemester tillsammans med familjen i Dubai. För en vecka sedan la hon upp ett inlägg på Instagram där hon berättade om ledigheten:

”Barnen börjar inte skolan förrän på torsdag så nu lämnar vi gråvädret för några dagar sol och värme! Ska bli såååå skönt!”, skrev hon i måndags.

På bilden syns hela familjen som består av döttrarna Benedicte, Lykke och Wilhelmina samt Lindas make Jacob Lindorff, 46. Men vistelsen i solparadiset Dubai slutade inte riktigt som de hade tänkt sig.

Linda Lindorff akut till sjukhus

Trots att Linda har haft semester från inspelningarna har hon inte tagit paus från sociala medier. Hennes Instagramflöde har dagligen uppdaterats med bilder från resan. Familjen har bland annat njutit av god mat, badat i poolen, spelat tennis och umgåtts på lyxhotellet Hilton al Habtoor city som har en pool på sjunde våningen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Så sent som i söndags la Linda upp en bild tillsammans med sin Jacob, men på måndagen blev det uppenbart för hennes följare att semestern hade fått ett abrupt avslut.

Vi skulle åkt hem från Dubai i lördags men i stället blev det akuten. Nu ligger jag här nyopererad för blindtarmen. Overkligt. Fruktansvärda dagar. Det är hemskt att bli sövd, uppskuren och medicinerad så klart men glad ändå allt verkar gått bra”, skriver Linda i ett inlägg på Instagram.

Familjen tvingas alltså stanna i Förenade Arabemiraten och i kommentarsfältet är det tydligt att Bonde söker fru-profilens följare lider med henne.

Men stackars. Skönt att det gick bra!”, skriver en stöttande användare.

Krya på dig! Nu kan det bara bli bättre..”, skriver en annan.

Läs mer:

Av: Jonna Axelsson

Foto: Instagram/TT

Annons