Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linda Lindorffs glädjebesked – avslöjar lyckan med bonden: "Älskar dig"

25 apr, 2024, 07:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Vilken lycka!
Annons

"Bonde söker fru – Jorden runt" hade premiär den 8 april.

Stela stämningen i ”Bonde söker fru” efter upptäckten: ”Chockad – lite besviken”Brand logo
Stela stämningen i ”Bonde söker fru” efter upptäckten: ”Chockad – lite besviken”

Då har "Bonde söker fru" premiär

Det innebär att säsongen är i full rullning och i den efterlängtade, andra säsongen har Linda Lindorff rest över hela världen för att hitta kärlekstörstande bönder.

Men i höst drar även vanliga "Bonde söker fru" igång. Men redan den 1 april fick tittarna ta del av castingen för den kommande säsongen, så att de som vill får chansen att söka in till programmet om man fick ett extra öga för någon av bönderna.

Annons

Göran söker kärleken: "Tänker på det varje dag"

En av dem som söker kärleken i höstens säsong är westernryttaren Göran, 69 – som har blandade känslor kring att träffa någon annan.

Han har nämligen varit gift två gånger tidigare. Men det sätter inte käppar i hjulen för Göran, som nu ska ge sig in i sitt livs största kärleksäventyr.

– Jag tänker på det varje dag, flera gånger om dagen. Jag verkligen längtar efter att ha någon att bry mig om och någon som bryr sig om mig. Jag vill vara trygg, jag vill bli älskad och kunna älska, säger Göran i programmet.

Lyckobeskeden för bönderna i "Bonde söker fru"

Annons

Både bonden Henrik Kullander från säsongen 2022, och Daniel Eriksson från säsongen 2021, har avslöjat två stora nyheter.

Henrik har blivit pappa och Daniel väntar barn tillsammans med kärleken Klara, som han träffade i programmet.

"Ännu en bonde bebis på väg! Vilken lycka! Det är alltså Daniel som nu ska bli pappa! Swipa och se! Daniel träffade Klara i bonde söker fru 2021 världens finaste par och en så stark kärlek", skriver Linda under en Instagram-bild på henne och Daniel.

Annons

Linda Lindorffs lycka för bonden Christopher

Och nu visar Linda uppskattning för ännu en bonde – nämligen vinbonden Christopher Sjöblom, som söker lyckan i "Bonde söker fru – Jorden runt":

"Grattis Chris som idag fyller 26 år! 🎉🎊💋 Ni som följer Bonde söker fru jorden runt vet redan att det här är en riktig äventyrare som älskar livet - och tjejerna 🥰😘 ", skriver Linda och fortsätter:

"Chris har överraskat mig så många gånger, inte bara gällande allt spontana som hände under dagen utan även de diverse nattliga äventyr… men framför allt är det här en rolig, smart och väldigt sjysst kille. Love you Chris! Du är fantastisk! ❤️❤️❤️"

Annons