Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pinsamma ögonblicket efter missförståndet i Bonde söker fru: "Blev riktigt fel"

20 apr, 2024, 14:00 
Vendela Lönnqvist
Tv4
Hoppsan! Ibland går det inte helt rätt till.
Annons

Äntligen blir det mer bonde till folket!

Stela stämningen i ”Bonde söker fru” efter upptäckten: ”Chockad – lite besviken”Brand logo
Stela stämningen i ”Bonde söker fru” efter upptäckten: ”Chockad – lite besviken”

Nu återvänder utlandsbönderna i "Bonde söker fru"

Det populära dejtingprogrammet "Bonde söker fru" var så pass omtyckt att det, för omkring fyra år sedan, togs fram ytterligare ett bonde-koncept – denna gång letar programledaren Linda Lindorff upp ett gäng svenska bönder som bor utanför Sverige för att ge de en chans till romans!

För det har ju faktiskt visat sig fungera tidigare. Flera av paren från "Bonde söker fru" är än idag tillsammans och nyligen kunde Linda dela med sig av en fantastisk nyhet.

Bonden Daniel ska bli pappa

Bonden Daniel, som sökte kärleken i tv-programmet 2021, väntar barn tillsammans med Klara, som han hittade under säsongens gång.

"Ännu en bonde bebis på väg! Vilken lycka! Det är alltså Daniel som nu ska bli pappa! Swipa och se! Daniel träffade Klara i bonde söker fru 2021 världens finaste par och en så stark kärlek", skriver Linda under bilden på Instagram.

Han är en av bönderna i nya säsongen av "Bonde söker fru"

En av de utlandsbönder som i denna säsong dejtar runt för att förhoppningsvis landa rätt är Anders Lindqvist, 71.

Annons

Han bor strax utanför Frankrikes huvudstad Paris och arbetar delvis som travtränare.

I programmets andra avsnitt har det blivit dags för Anders att välja ut fyra kvinnor som får följa med honom hem till gården.

Förvirringen efter uttalandet i "Bonde söker fru"

Till slut väljer han ut Ann-Kristin, Charlotte, Anette och Helena – och när han får egentid med de fyra säger han glatt till dem:

– Sen ska ni får smaka på det här med häst. Så några oömmakläder så vi kan åka ut och åka häst tillsammans.

Men det var inte alla som hörde helt rätt. Anette verkar förvånad och ställer sig tvungen att ifrågasätta vad Anders precis sa.

– Jag tänkte du sa att vi ska prova på...när du sa häst tänkte jag ’’ska vi äta?’’. Eller du vill att vi ska ut och rida?

"Riktigt fel"

Anders är snabb på att flika in att de absolut inte ska äta häst. Men han var minst sagt chockad av Anettes fråga.

– Nej, nej, nej! Förlåt det blev riktigt fel. Vilken tur att du inte sa det innan då hade du inte varit med i det här gänget, säger han skrattandes, varpå Anette snabbt säger att hon bara skojade.

Flera användare på TV4:s Facebooksida har reagerat starkt på Anettes kommentar. En tycker att det var "klantigt" att fråga just hästfantasten Anders, medan en annan misstänker att det inte alls var något bonden tyckte var roligt.

Annons