Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4:s stora ändringar för Bonde söker fru – Linda Lindorffs avslöjande: ”Alla kommer tappa hakan”

09 apr, 2024, 11:00 
Vendela Lönnqvist
TT
"Någonting ingen trodde skulle hända hände…"
Annons

I helgen kom Linda Lindorff med ett enormt glädjebesked – 2021 år bonde i "Bonde söker fru" Daniel ska bli pappa tillsammans med Klara, som han träffade i programmet.

"Ännu en bonde bebis på väg! Vilken lycka! Det är alltså Daniel som nu ska bli pappa! Swipa och se! Daniel träffade Klara i bonde söker fru 2021 världens finaste par och en så stark kärlek", skriver Linda under en bild på paret på Instagram.

Stela stämningen i ”Bonde söker fru” efter upptäckten: ”Chockad – lite besviken”Brand logo
Stela stämningen i ”Bonde söker fru” efter upptäckten: ”Chockad – lite besviken”

Bebislycka för Linda Lindorff – bonden ska bli pappa

Lite extra kul är det ju faktiskt för Linda, som var med redan i starten av parets kärleksresa.

"Jag är så otroligt lycklig för deras skull. Ofattbart häftigt! Jag minns första gången jag träffade Daniel, han sa själv att han var så blyg att det skulle bli svårt det här men se så bra det gick! Vi pratade om drömmar och längtan och sedan fann han henne! Så underbart! Jag blir faktiskt lite lipig. Såååå fint! En bäbis kommer i augusti! Så glad!", fortsätter programledaren.

Annons

Och det är ju faktiskt så att Linda varit med sedan starten av programmet 2006, då hon rattat samtliga säsonger. Hon har sett många tårar, skratt, kärleksmöten och även fått följa deltagarnas resor efter programmet.

Premiär för "Bonde söker fru – Jorden runt"

Och förutom att den nya säsongen av "Bonde söker fru" precis smygstartat med introduktionerna av årets bönder Göran, Alma, Kristian, Anders och Isak, så är det ju också premiär under måndagen för andra säsongen av "Bonde söker fru – Jorden runt", där Linda reser utanför landsgränserna för att hjälpa bönder hitta kärlek.

Förändringarna i "Bonde söker fru"

Och i ett inlägg på Instagram kan hon nu meddela en rad förändringar. Det har nämligen dröjt fyra år för den nya säsongen att dra igång, eftersom en pandemi stod i vägen:

Annons

"Vi hade redan börjat spela in säsong två innan pandemin kom så den bonden, en helt underbar tjej, som skulle vara med i säsong två kommer inte att vara det. Hon hann nämligen hitta kärleken på egen hand. Lyckligt ju - även om jag förstås önskat att ni hade fått vara med på den resan", skriver Linda.

Hon ger också ytterligare ett glädjebesked. Säsongen kommer förlängas med ett avsnitt eftersom TV4 ville beställa det, något Linda benämner som "ett gott betyg".

"Någonting ingen trodde skulle hända hände… "

Men det är inte den enda förändringen.

"En annan förändring är att det i jorden runt inte finns någon gruppdejt innan valet till gården och görs. Jorden runt-bönderna de får ha speed date och direkt därefter får de välja vilka som ska hänga med till deras gårdar. Baserat på första intrycket och känslan. Det är förstås tufft, men det visar sig att det går väldigt bra", skriver Linda och fortsätter:

"Känslan man har med de första fem minuterna med en person är oftast väldigt trött. Finns det kemi där eller? kände jag någonting min kropp eller inte? I övrigt så är det en väldigt bra, galen, och fullkomligt överraskande säsong som kommer att få alla att tappa hakan i slutet. Någonting ingen trodde skulle hända hände… Men ikväll är det första avsnittet så vi börjar där. Hoppas vi ses i rutan!"

Annons