Linda Pira och Lasse Kronér hittade varandra på ön – profilernas otippade relation

03 feb, 2023, 07:00 
Linda Pira, Lasse Kronér

Artisten Linda Pira och programledaren Lasse Kronér hittade varandra på öde ön – nu berättar Pira om den oväntade relationen som de skapade.

Annons

I det nervkittlande "The Island Sverige" får vi se välkända ansikten som kämpar i den annorlunda och krävande tillvaron.

I den andra säsongen av Discovery+ och Kanal 5:s överlevnadsprogram åker sju kändisar till en öde ö i Stilla Havet. Med bara en dunk vatten i packningen ska de tillsammans med kamerateamet, som är där på samma villkor, överleva på ön i tre veckor.

Se trailern för The Island Sverige – premiär den 10 februari
Se trailern för The Island Sverige – premiär den 10 februari

Det är helt klart en utmaning för alla deltagare och på ön är man inte stark ensam – att skapa trygga relationer är alltså livsviktigt.

Linda Pira om överlevnadsexperimentet "The island Sverige"

Linda Pira berättar själv om den speciella upplevelsen på öde ön när hon gästar Nyhetsmorgon efter överlevnadsexperimentet:

Annons

— Man är ju så utsatt i den här situationen, hungrig, rädd och chockad. Vi har bara blivit avsläppta i den här täta djungeln här. Att försöka komma överens med gruppen om vad som ska göras... Bara det är svårt.

Linda Pira

Linda Pira om Lasse Kronér "Trygg pappa–gestalt"

Två som verkligen förlitades sig på varandra under de annorlunda omständigheterna var artisten Linda Pira och SVT–programledaren Lasse Kronér.

— Det var jätteotippad, även från mitt håll. Jag tror också att han tänkte det..., säger Linda Pira och fortsätter:

— I efterhand sa han att han inte trodde att vi skulle klicka. Men när vi släpptes av där i början kände jag direkt att jag drogs till honom på nåt sätt. Han är så trygg och rolig och han fick upp mitt humör hela tiden. Han var en väldigt trygg pappa–gestalt på den här ön.

Annons
Linda Pira
Linda Pira och Lasse Kronér hittade varandra på den okända ön

Foto: TT

Annons