Linn Hegdals livsbeslut med kärleken: "Helt ärligt min svåraste fråga"

<span class=" t44" data-lab-text_size_desktop="44">Linn Hegdals livsbeslut med kärleken: "Helt ärligt min svåraste fråga" </span>

Linn Hegdal är osäker på var framtiden bär av med pojkvännen, men samtidigt ger hon en stort livsavgörande besked.

Allt du vill veta om Filip Lamprecht
Slå på ljud

Proffsdansaren Linn Hegdal, 25, blev den första någonsin att vinna Let's Dance två år i rad. I den senaste säsongen var det hon och Filip Lamprecht som i slutändan stod som segrare.

Under tävlingens gång hann Filip och Linn bygga en nära relation och efter programmet har dansduon sett ihop flera gånger. Men de som tror att det skulle vara mer än vänskap mellan dem får sig en knäpp på näsan.

Linn Hegdals kärlek – var båda med i Let´s Dance

Linn har redan en person som hon håller extra varmt om hjärtat. Jacob Persson är hennes andra hälft och även han är tävlingsdansare som också medverkat i Let´s Dance.

– Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen, berättade Linn Hegdal inför förra årets upplaga av Let’s Dance till Hänt.

Linn Hegdals besked om framtiden med pojkvännen

Numera är de sambos i en lägenhet i Stockholm. Men på Instagram berättar Linn nu om parets osäkra framtid, vilket Nöjeslivet har rapporterat om.

I en frågestund frågar en följare om paret har planer på att flytta till hemstaden Skåne.

”Helt ärligt är detta min svåraste fråga. Älskar att bo i Stockholm just nu. Men älskar också verkligen Skåne. Både min och Jacobs familj bor där…så jag vet inte. Time will tell”, skriver hon och fortsätter:

”Men antingen får vi flytta ned eller så får alla flytta upp på grund av att jag tänker inte bo från min familj resten av livet. (Även om Stockholm-Skåne inte är den största distansen som finns”.

Dessutom får Linn den stora barnfrågan. Och det verkar som att svaret är givet.

”Många år tills dess men det är definitivt en liten dröm”.

Foto: Instagram / Linnhegdal

LÄS MER: Jesper Parnevik i tårar – efter Filip Lamprechts plötsliga uppbrott med familjen och Peg

LÄS MER: Sanningen bakom Filip Lamprechts och Peg Parneviks uppbrott

LÄS MER: Svensk damtidning avslöjar! Helena Segers plötsliga beslut i relationen med Zlatan