Svensk Damtidning avslöjar! Helena Segers plötsliga beslut i relationen med Zlatan

Svensk Damtidning avslöjar! Helena Segers plötsliga beslut i relationen med Zlatan

Zlatan har inte kunnat spela på flera månader på grund av hans skada. Nu är fotbollsstjärnan äntligen tillbaka och under kvällens match med Milan gjorde han succé. Men Helena Seger och barnen saknades.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger
Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka på plan efter en fyra månader lång paus. När han drog på sig en knäskada i våras stoppades han från att spela.

I kväll gjorde han comeback i matchen mellan Milan och Lazio - och han gjorde det med bravur.

Efter 60 minuter blev Zlatan inbytt, och sju minuter senare satte han bollen i mål. Matchen slutade med vinst, 2-0 till Milan, och 39-åringen har återigen bevisat hans talang på fotbollsplan.

Men det var några som missade Zlatans fullträff.

Zlatans succé i första matchen för säsongen med Milan

När Zlatan förlängde kontraktet med Milan beslutade Helena Seger att hela familjen skulle flytta med till Italien, men det har ännu inte hänt.

Enligt den italienska sporttidningen Corriere della Sera krävs det en hel del logistik för att få det att funka och det kan därför dröja innan Helena och barnen kan göra honom sällskap.

Men nu har det gått en tid sedan Zlatan flyttade från Stockholm till vindsvåningen i Porta Nuova i Milano. Och med tanke på Zlatans uppehåll från fotbollen och att kvällen match var hans första för säsongen, hade de varit troligt om familjen var där för att heja!

LÄS MER: Sanningen om Zlatans förflutna – vännen berättar: "Makalöst"

Zlatan Ibrahimovic liv med Helena Seger

Zlatan och Helena har hållit ihop i 18 år, och det verkar som att kärleken mellan dem är stark och fortsätter blomstra.

Enligt Zlatan är Helena hans klippa.

– Utan henne kunde jag ha varit en skamfläck. Vi har varit lyckliga i många år, och fortsätter vara det. Jag skulle aldrig riskera att göra något som kunde äventyra vårt liv tillsammans, har Zlatan sagt till den brittiska dagstidningen Daily Mirror.

Varför Helena, Vincent och Maxilian ännu inte åkt ner till Italien är oklart. Men troligtvis dyker de upp inom en snar framtid!

Foto: Instagram, TT

LÄS MER: Helena Segers och Zlatans lyxiga townhouse: Bilden inifrån!

LÄS MER: Soldoktorns varning till OS-guldmedaljören Armand Duplantis – efter skandalen

LÄS MER: Dystert besked till Harry och Meghan – britterna har fått nog