Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Loreen ryter ifrån mot journalisten - efter kritiska frågan: "Vad pratar du om?"

10 maj, 2023, 11:00 
AvFelicia Plåt
Loreen
Loreen är vidare i Eurovision-final. Foto: TT

Loreen är inte rädd för att ge svar på tal.

Annons

Under gårdagen var det semifinal i Eurovision Song Contest och Loreen tävlade för Sverige med låten "Tattoo". Hon gick upp på scen och levererade som vanligt på topp, vilket gjorde att hon gick rakt vidare till final.

Loreens hemliga plan till Eurovision: ”Ingen rast, ingen ro”Brand logo
Loreens hemliga plan till Eurovision: ”Ingen rast, ingen ro”

Storfavorit

Loreen är en av favoriterna i årets tävling då hon är en riktig legend efter sin vinst med Euphoria 2012. Och nu får vi se om det blir vinst för Loreen och Sverige ännu en gång.

Efter den stora succén i semifinalen fick Loreen sätta sig på presskonferens bland flera taggade journalister som var redo med sina frågor. Och även där gjorde hon succé när hon gav en reporter ordentligt svar på tal. Det var nämligen Aftonbladets nöjesreporter Torbjörn Ek som fick sig en lite känga av artisten.

Loreen
Loreen gjorde succé på semifinalen.

Ryter ifrån

Under repen inför semifinalen har det nämligen varit både problematik och dramatik med bland annat scenografin. Det stora led-taket höll nämligen på att krossa Loreen under numret. Och fansen verkade vara oroliga, vilket Torbjörn tog upp under presskonferensen.

Annons

– Under repen har fansen varit oroliga för den nya scenografin och också det klippet där din röst för en gångs skull inte var perfekt. Kände du någonsin att du behövde bevisa något? frågade han.

Man kunde då se Loreen börja fnissa tillsammans med publiken, sedan ger hon det rappa svaret:

– Var inte perfekt? Älskling, vad pratar du om?, säger hon och skrattar.

– Vet du hur svårt det är att sjunga den där jäkla sången och dansa samtidigt? fortsätter hon och möts av både skratt och jubel från resterande journalister.

Loreen
Det blev både skratt och jubel efter Loreens svar.

"Vad i helvete"

Efter allt skratt väljer Loreen att svara på frågan och säger att hon inte har känt att hon har behövt bevisa något för sig själv eller fansen. Sedan var det dags att gå vidare till nästa fråga men Loreen fortsätter att skoja med den svenska journalisten.

– Inte perfekt? Vad i helvete..., säger hon och fortsätter skratta.

Finalen av Eurovision 2023 går av stapel lördagen den 13 maj.

Annons