Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Loreens bitska svar till Pernilla Wahlgren: "Honey..."

28 nov, 2023, 19:30 
Pernilla Wahlgren och Loreen
Loreen kom med ett snabbt svar när Pernilla Wahlgren blev fräck.
Annons

Pernilla Wahlgren är känd för att inte skämmas för sig. Vissa skulle säga att hon är öppen och charmig – andra att hon är totalt gränslös. Kanske är det så att båda påståendena stämmer.

Den där frispråkigheten fick Eurovision-drottningen Loreen känna på när hon träffade Pernilla i samband med att hon gästade Allsång på Skansen.

Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”Brand logo
Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”

Loreens svar när Pernilla Wahlgren gick över gränsen

Pernilla berättar i Wahlgrens värld om en fundering som hon burit på länge, när det gäller just Loreen.

Pernilla Wahlgren och Loreen
Vilka giganter!

– Hur torkar hon sig när hon går på toaletten eller ja... om hon får mens...? Hur sätter hon i en tampong? Det måste jag väl kunna fråga, säger Pernilla i Wahlgrens värld.

Annons

Loreen ville dock inte ens försöka svara på frågan. Hon sköt ner Pernilla omgående.

– Hon svarade: "Oh honey I will not answer that.... älskling I love you but no no no", säger Pernilla i Wahlgrens värld.

Pernilla Wahlgren: "Som tjej fick man mest vara bollplank"

Att Pernilla gillar grov humor är ingen överraskning. Det gjorde hon klart när hon pratade med TT inför sin krogshow "Pernilla Wahlgren har hybris".

– Jag har alltid älskat att jobba med humor och tyckt att det är min starka sida, men som tjej får man ju mest bara vara bollplank till de manliga rollerna i farser och komedier. Det är först på senare år som folk har sagt att jag är rolig, sa hon då.

Loreens skämt – sätter reportern på plats

Loreen kan också skämta till det. Som hon gjorde i ett meningsutbyte mellan sig själv och en journalist på en presskonferens inför Eurovision.

– Under repen har fansen varit oroliga för den nya scenografin och också det klippet där din röst för en gångs skull inte var perfekt. Kände du någonsin att du behövde bevisa något? frågade journalisten.

– Var inte perfekt? Älskling, vad pratar du om? Vet du hur svårt det är att sjunga den där jäkla sången och dansa samtidigt? svarade Loreen.

Annons