Loreens oväntade kändissyster – därför känner du igen henne!

25 feb, 2023, 18:00 

Därför är Loreens syster Markiz Tainton bekant.

Annons

Loreen gjorde storslagen succé när hon vann Eurovision Song Contest 2012 med låten Euphoria. Sedan dess har hon blivit en stjärna, ikon och idol i Melodifestivalen-sammanhang.

Sprickan mellan Farah och Jesper – SVT tvingades ändra
Sprickan mellan Farah och Jesper – SVT tvingades ändra

Nu gör hon återigen comeback i musiktävlingen. Låten Tattoo är inför deltävling 4 i Malmö favorittippad och många experter tror att den har potential att gå hela vägen.

– Det känns skönt. Jag orkar inte gå runt och vara nervös och det kanske beror på att jag har gjort det här några gånger nu. Men det kanske också har med ålder att göra, säger hon till Aftonbladet om comebacken.

Loreen är tillbaka i Melodifestivalen med låten Tattoo
Loreen är tillbaka i Melodifestivalen med låten Tattoo.

Loreens kändissyster Markiz Tainton

Ja, Loreen är verkligen en superkändis och många ser så klart fram emot att se henne äntra Melloscenen ännu en gång – inte minst lillasyster Markiz Tainton, som kommer sitta i publiken och heja.

Annons

Markiz Tainton är även hon känd sen tidigare. Medan Loreen har bjudit på musikaliska framträdanden, har Markiz mer gjort sig känd för att bjuda på kulinariska upplevelser.

Hon var nämligen en av deltagarna i Sveriges mästerkock 2014. I programmet visade hon vara så skicklig i köket att hon senare påbörjade en ny karriär som matinspiratör.

Markiz Tainton om relationen med Loreen

Markiz Tainton har synts i Nyhetsmorgon, skrivit kokböcker och är flitig med att lägga upp nya matbilder på sociala medier.

Trots att karriärerna ter sig rätt olika, är syskonen mer lika än vad man kan tro. I en intervju med Damernas värld berättar Markiz Tainton om syskonrelationen.

– Vi är lika i våra värderingar, i vår andlighet och att vi inte gillar småprat. Vi hamnar alltid direkt i de djupa frågorna.

Markiz Tainton
Loreens syster Markiz Tainton gjorde stor succé i Sveriges mästerkock 2014 och jobbar i dag som matinspiratör.

Foto: TT

Annons
Annons