Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engberg har slutat umgås med ex-kollegan – avslöjar orsaken

23 sep, 2023, 06:00 

Stefan Odelberg berättar nu varför han inte längre umgås med Lotta Engberg.

Annons

Vi är vana att se Lotta Engberg läsa upp nummer i Bingolotto och dela ut fina priser till lyckliga vinnare. Nytt för i år att hon kamperar ihop med komikern och imitatören Daniel Norberg.

Bingolottos programledare – minns du alla?Brand logo
Bingolottos programledare – minns du alla?

Innan förändringen hade hon i tre års tid kamperat ihop med trollkarlen Stefan Odelberg. Men när kanalen valde att göra om upplägget blev han inte kvar och i sitt sista program tog han beslutet att trolla bort sig själv.

Den efterfest som anordnats för att hylla honom dök han heller aldrig upp till. Stefan Odelberg hade helt enkelt tagit sin magi ett steg längre och vägrat bryta den förtrollning som han satt i spel.

Lotta Engberg och Stefan Odelberg
Lotta Engberg och Stefan Odelberg rattade Bingolotto i tre år tillsammans.

Stefan Odelberg om beslutet

Stefan berättade sedan för Svensk Damtidning att han gjort tricket i all hemlighet och att ingen visste att han skulle trolla bort sig själv. Produktionen kunde inte annat än stå helt handfallna och undra vart han tagit vägen.

Annons

– Det var bara jag som visste om det. Ingen i redaktionen visste om det och inte heller någon på Folkspel, sa Stefan Odelberg.

– Hur man kan bli förvånad av att Stefan Odelberg vill göra ett magitrick i slutet av sista programmet i Bingolotto?

Stefan om relationen med Lotta

Men nu har han dykt upp igen och pratat om tiden med Lotta Engberg i Bingolotto, hur de hade ett känslosamt samtal när han slutade och den fina vänskapsrelation som växt fram under åren.

Däremot har det inte blivit några träffar sedan han trollade bort sig själv. I en intervju med Hänt säger Stefan Odelberg att han saknar sin tidigare kollega och att han snart hoppas få se Lotta igen.

– Vi har faktiskt inte setts än, jag har funderat flera dagar på att jag ska åka ut, i början när vi började jobba ihop åkte jag ut och skrämde henne vid ett tillfälle, jag gömde mig i hennes trädgård och så väntade jag på att hon gick ut och pratade i telefon och hoppade fram och skrämde henne, säger han.

Lotta Engberg
Stefan Odelberg har inte umgåtts med Lotta Engberg senaste tiden.

Foto: TT

Annons