Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström gör många besvikna med sitt livsbeslut

Mikael "Soldoktorn" Sandström och Lotta Engberg

Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström har fattat ett beslut om framtiden som gör många besvikna.

Slå på ljud

Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström och Lotta Engberg är en kärlekssaga som bara fortsätter att leverera. Paret är väldigt generösa med inblickar i sin relation – och förhållandet blir bara mer och mer seriöst.

Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström med tråkigt besked om framtiden

En avgörande händelse i deras förhållande inträffade tidigare i år. Då köpte Mikael och Lotta ett gemensamt hus i Göteborgstrakten.

– Hon har ju sålt sitt hus och jag håller på med mitt och ska sälja det... och flytta till Göteborg. Ja, vi har faktiskt köpt ett hus, avslöjade Mikael för Expressen i mitten av februari.

Nu undrar såklart väldigt många: när är bröllopet? Men där måste vi nog göra er besvikna. Lotta och Mikael har nämligen beslutat sig för att ta det lilla lugna på den fronten.

Båda två har varit gifta tidigare i livet, och ingen av dem ser någon anledning att stressa in i ytterligare ett äktenskap.

Det här berättade Mikael så sent som i maj, när han blev intervjuad av Aftonbladet-reportrarna Hans och Anna Schimoda och fick frågan om han och Lotta inte ska förlova sig snart.

– Det finns inga sådana planer nu. Just nu känner jag inte att en förlovning skulle tillföra något. Det skulle inte höja temperaturen, den är redan hög.

Kan tänka sig att gifta sig igen

Men – och detta är ett viktigt "men" – Mikael stänger inga dörrar. Det är han nog med när Hans och Anna ställer en följdfråga.

– Är mitt sinne så öppet att jag kan tänka mig att gifta mig igen? Där är svaret ja. Men jag vill inte förstöra något genom att skynda för fort. Det går ju fort som fan ändå.

– Det gick snabbt, men inte för snabbt. Vad är det värsta som kan hända och vad har man i vågskålarna? I den ena skålen är det total lycka, glädje och tvåsamhet. Eller så var du inte så charmig som jag trodde, vi delar på oss.

LÄS MER: Ica-profilernas okända tragedier: Sjukdom, dödsfall och fängelse

LÄS MER: Magdalena Forsberg avslöjar verkliga relationen med Claes Elfsberg

LÄS MER: Pernilla Wiberg flydde Sverige med miljonerna – nya livet med kärleken