Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Lotta Engbergs exmake Anders relation till Mikael Sandström – träffas inte

26 okt, 2021, 16:00 
AvIndra Nordemar

Lotta Engberg var tidigare gift med Anders Engberg. Nu berättar han om sina känslor kring sin ex-frus nya kärlek Mikael Sandström – och varför de inte träffats.

Annons
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!Brand logo
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

Det har gått drygt två år sedan kändis-Sveriges kanske hetaste par fick upp ögonen för varandra.

Allt började med en invit i en intervju från Lotta Engberg som Mikael "Soldoktorn" Sandström nappade på. Numera kan de kalla sig för sambor och kärleken verkar sprudla mellan paret.

Men trots att de nu gått rätt lång tid, har Lotta Engbergs exmake Anders Engberg ännu inte haft sitt första möte med Mikael.

Nu berättar Anders om sina tankar kring sin exfrus nya kärlek.

Lotta Engberg relation till exmaken Anders Engberg

Lotta och Anders träffades redan för nära 40 år sedan då de båda körade bakom pojkbandet Herreys i Eurovision Song Contest 1984. Två år senare gifte de sig, men efter åtta år som makar valde de att skilda vägar.

Under äktenskapet fick de döttrarna Amanda och Malin ihop, därför har de hållit god kontakt sedan skilsmässan 1994. I dag har de dessutom sex gemensamma barnbarn.

– Vi har den allra bästa relationen. Vi umgås ju inte dagligen för vi bor ju inte på samma ställe och hon har sitt och jag har mitt. Men vi har ju barnen och barnbarnen ihop. Så vi har jättebra kontakt. Inga konstigheter, sa Anders tidigare i år till Hänt.

Lotta och Anders Engberg med döttrarna 1989.

Därför har Anders Engberg inte träffat Mikael Sandström

I dag är Mikael en otroligt stor del av Lottas liv, och likaså exmaken Anders. Han är ju trots allt pappa till hennes barn och morfar till hennes barnbarn. Men Mikael och Anders har ännu inte träffats.

Annons

– Nej, har inte gjort det, men det lär ju bli framöver. Är nog något kalas snart, vi är rätt många personer i släkten, säger Anders till Hänt.

Och han har inget ont att säga om Lottas nya kärlek, snarare tvärtom. Han är glad å sin exfrus vägnar.

– Det klart jag är glad, det är väl jättebra. Hon ska väl inte gå ensam och hänga. De verkar ha ett gott förhållande tycker jag. Jag har inte lagt näsan i blöt. Man hör från både nära och kära om vad som händer.

Foto: TT

Annons