Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engbergs hemliga kris – inför Bingolottos nyårskväll

17 dec, 2021, 12:00 
Lotta Engberg Bingolotto nyårskväll

Bingolottos nyårskväll blir inte som planerat i år – då kända artisten stoppas från att medverka.

Annons
Allt om Lotta Engberg!Brand logo
Allt om Lotta Engberg!

För många är höjdpunkten på nyårsafton att följa Bingolotto under kvällen. Programmet som bjuder på musik, matlagning och annan underhållning.

Givetvis är det schlagerdrottningen och programledaren Lotta Engberg, 58, som håller i showen även i år. Men allt kommer dessvärre inte bli som planerat.

Det är, vid det här laget, inte längre någon chock att coronapandemin påverkar många delar av våra liv. Men att det skulle sätta käppar i hjulet för Bingolottos nyårskväll var inte alla beredda på.

Mikael Sandström gör Lotta sällskap i Bingolotto

I år kommer underbara, folkkära artister och profiler gästa programmet. Sångaren och skådespelaren Omar Rudberg, 23, kommer vara på plats i studio och tv-kocken Zeina Mourtada, 39, kommer laga underbar mat.

Dessutom kommer Lotta få besök av sin kärlek Mikael "Soldoktorn" Sandström, 63.

Annons

Vi kommer även få njuta av stämningsfull musik från ikonen Sarah Dawn Finer, 40, dansbandet Sven-Ingvars och amerikanska Joshua Radin, 47.

Artisten stoppas från Bingolottos nyårskväll

Bara veckor innan nyårsafton har en tråkig nyhet uppdagats. Det är nämligen så att Elisabeth Andreassen, 63, känd från musikgruppen Kikki (Danielsson), Bettan och Lotta (Engberg), skulle gästa programmet.

Men på grund av pandemin, och situationen i Norge, så kommer hennes medverkan inte att bli av, avslöjar Hänt.

”Elisabeth Andreassen har tyvärr fått förhinder på Nyårsafton och ersätts av Omar Rudberg. Beroende på situationen i Norge just nu. Med en skenande smitta tar vi det säkra före det osäkra”, skriver Bingolottos PR-ansvarige, John Sarafian, 53, till sajten.

Han avslutar med ett lugnande besked:

”Bettan kommer till Bingolotto så fort det lugnat sig med Pandemin!”

Kikki, Bettan och Lotta
Kikki, Bettan och Lotta!
Annons