Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engbergs oro visas inte för tittarna – fiaskot i Bingolotto

31 mar, 2024, 13:54 
Vendela Lönnqvist
TV4
Nerverna måste vara i schack inför kvällens Bingolotto...
Annons

Påsken är inte riktigt över än – ikväll är det nämligen dags för det traditionsenliga påskbingot med Bingolotto i TV4.

Programmet rattas av ingen mindre än Lotta Engberg, och förutom spelet kommer tittarna få ta del av kocken Fredrik Nyléns bästa tips i köket, underhållning av Daniel och Emil Norberg och strax efter klockan 20.00 ställer sig David Lindgren på scen.

Då lämnar Lotta Engberg ”Bingolotto” – har bestämt sigBrand logo
Då lämnar Lotta Engberg ”Bingolotto” – har bestämt sig

David Lindgrens besvikelse efter uppträdandet

Ja, många minns nog när artisten skulle framföra "O helga natt", men sveks av sin egen röst under crescendot och tappade de höga tonerna i direktsändning.

– Jag kände faktiskt att jag var trött, jag hade jobbat extremt mycket, sa David till Aftonbladet efter missen och tillade:

Annons

– Men jag tror ingen är lika besviken som jag på mig själv. Jag har sjungit den där låten tusen gånger, det är min absoluta favoritjullåt, det har aldrig hänt tidigare.

Många tog till sociala medier för att såga Davids framförande av låten.

"Jag gillar David Lindgren men han ska aldrig sjunga O helga natt någonsin igen. Bara nej", skrev en användare på Twitter.

"Synd att kvällen ska avslutas med att David Lindgren slaktar Oh helga natt fullständigt….God Jul!", skrev en annan.

Det gjorde att David gick under jorden och knappt synts till sedan dess.

David Lindgren tar revansch

Men ikväll är det dags för David att få sin revansch. Han kommer, tillsammans med husbandet, framföra sin låt "Lovin' Ain't Cheap".

Annons

"Davids revansch handlar om modet att hoppa upp på hästryggen igen efter ett nederlag, att David vågar ställa sig på Bingolottos scen och möta publiken igen på bästa sändningstid", skriver John Sarafian, pressansvarig på Folkspel, i ett sms till Svensk Damtidning.

Lotta Engbergs nervositet

Och någon som kommer stå på läktaren och heja på är ju såklart Lotta Engberg, som närvarade vid Davids framträdande även under julbingot. Vilken nervositet!

"Som i fotboll exempelvis, man får inte chans att spela om samma match, men man kan ta revansch på sig själv nästa gång man får chansen att spela", avslutar David Sarafian.

Annons