Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Lotta Engbergs tråkiga besked med Mikael Sandström – har bestämt sig

Lotta Engberg och Mikael Sandström

Foto: TT

Nu kommer Lotta Engberg med ett besked om parets framtid.

Superparet Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström har kilat stadigt sedan 2020, och relationen har gått som en dans. Från att ha utbytt flörtar i kvällstidningar är de nu sambos, och kärleken tycks bara bli starkare.

Allt om Lotta Engberg!
1:04

Efter reklamen: Allt om Lotta Engberg!

(1:04)

Slå på ljud

Men nu kommer Lotta Engberg med ett dystert besked om framtiden.

Efter Lotta Engbergs kupp i sändning – nu agerar Sanna Nielsen

Succén för Bingolotto uppesittarkväll – slog rekord

Det är inte det lättaste att hitta kärleken i en av våra mest offentliga personer, det kan Mikael Sandström säkerligen skriva under på. Lotta Engberg har ju alltjämt fullt upp.

Hon är omåttligt populär i rutan, och nästintill oersättlig i sin roll. Just nu är det Bingolotto som tar upp tiden, och dagen innan julafton hade hon fullt upp med Uppesittarkvällen.

– Lotta gör ju uppesittarkvällen, och hon har ju en miljonpublik, så hon gör det den 23e. Det blir väldigt sent, och jag är ju inte inblandad i det, har Mikael Sandström sagt till Svensk Damtidning.

Men visst gav det utdelning. I ett pressmeddelande berättar TV4 att årets sändning resulterade i ett rekord – hela 117 miljoner kronor i överskott till föreningslivet! Programmet leddes av Lotta tillsammans med Stefan Odelberg, och det är tydligt att duon är ett framgångsrecept i rutan.

Lotta Engberg i Bingolotto Uppesittarkväll

Vilken lycka – Lotta var med och slog rekord!

Foto: TV4

Leif ”Loket” Olssons avslöjande om Bingolotto – 23 år efter han försvann från TV4

Lotta Engbergs framtidsbesked med Mikael Sandström – efter tiden isär

Med en sådan succé är det klart att Lotta sitter säkert i Bingolotto-skutan ett bra tag till. Kul för henne – men det har ju sina baksidor. För Expressen berättar hon att hon nu är ledig ett par dagar efter allt jobb i jul. Men det blir ingen kyss vid tolvslaget för Mikael och Lotta.

Precis som tidigare år är det ju på nyårsafton är det nämligen dags för nästa långsändning av Bingolotto, återigen i ledning av Lotta Engberg och Stefan Odelberg.

Inte heller denna gång sitter Mikael i publiken, utan han får nöja sig med att följa Lotta i rutan som alla andra.

– Mikael är inte med i studion på nyår heller. Och efteråt kommer jag bara att åka direkt hem och sova, säger hon till Expressen.

Ja, Lotta och Mikael har alltså bestämt sig för att spendera nyårsafton isär tack vare det hektiska schemat. Men förhoppningsvis blir nyårsdagen full av mys för paret i deras gemensamma villa i Mölnlycke!

Lotta Engberg och Mikael Sandström

Det är inte alltid lätt, men visst lyckas Lotta och Mikael att få tid till varandra.

Karin Törnblom/TT

Foto: TT