Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engbergs vägran – det undviker hon till varje pris: ”Skulle aldrig...”

26 jun, 2023, 18:00 

Nu berättar Lotta Engberg om sitt krav i Lotta på Liseberg.

Annons

Lotta Engberg har som så många gånger förr en fartfylld sommar framför sig. Tillsammans med publiken befinner hon sig varje vecka på Liseberg, sjunger allsångslåtar och bjuder på musikunderhållning.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

En allsångssommar utan Lotta ter sig närmast otänkbar. När hon nu dessutom firar 20 år på allsångsscenen är det inte utan att hon kommer att njuta lite extra av sommaren.

– Om man blickar tillbaka känns det helt otroligt. Vi pratade lite om det igår under repet, att då var man 40 år och nu är man 60 år. Glädjen finns kvar och det är det viktigaste, sen om det kommit fler rynkor tycker jag inte spelar någon roll, säger hon till Svensk Damtidning.

Annons
Lotta Engberg
Lotta Engberg firar 20 år på Liseberg.

Lotta Engberg firar 20 år

Under åren har flera artister varit med för att underhålla allsångspubliken, men ingen har gjort det lika många gånger som Charlotte Perrelli, som har varit med hela 14 gånger.

För Lotta är det så klart väldigt glädjande att se välkända ansikten dyka upp i programmet. Det är ju ändå ett slags kvitto på att de verkligen trivs med att vara en del av Lotta på Liseberg.

Lottas vägran: ”Inte jag som ringer”

Lotta Engberg känner även många av artisterna som väljer att komma till Liseberg. Hon och Charlotte Perrellis vägar har exempelvis korsat varandra flera gånger och de samtalar gärna när de träffas.

Annons

– Ja det gör vi, det kan man säga, men vi umgås inte privat. Däremot har vi turnerat en massa ihop, så vi tjötar lite i logen.

Även om Lotta tycker det är väldigt roligt att få sällskap av artister som Charlotte Perrelli, är det inte hon som bestämmer vilka som bjuds in till programmet.

– Nu är det ju inte jag som ringer. Jag tror aldrig jag skulle ringa någon privat och försöka övertala någon.

Lotta Engberg
Lotta Engberg.

Foto: TT

Annons