Lotta Engbergs vägran i relationen – bekräftar beslutet med Mikael Sandström

27 dec, 2022, 15:30 

Lotta Engberg om framtidsplanerna med Mikael Sandström.

Annons

Det började som en medial flirt. I en intervju berättade Lotta Engberg att hon var attraherad av Mikael ”Soldoktorn” Sandström och väldigt gärna ville få till en dejt. Han hörde sedan av sig och resten är historia.

TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår

Sedan 2020 har de varit ett par. I mars året efter flyttade de in tillsammans i en villa i Mölnlycke. Det var snabba puckar och både Lotta och Mikael kände till en början en viss oro att flytta ihop.

– Tänk om det dyker upp drag som jag inte gillar. Vad gör jag då? Man kan inte förutse varenda sväng på livets väg. Det går inte. Men jag är ju läkare och vill ha total kontroll överallt, säger Mikael Sandström till Expressen.

Mikael Sandström
Mikael Sandström får klara sig utan Lotta Engberg på nyårsafton.
Recept.se Nyhetsbrev

Firar inte in det nya året tillsammans

Den senaste tiden har Mikael Sandström fått vara lite utan sin kärlek. Lotta är ju som bekant en mycket folkkär programledare, och under jul och nyår har hon hand om Bingolotto-sändningarna i TV4.

Annons

Visst, julhelgen innebär några lediga dagar för Lotta , men det är ändå mycket jobb i fokus – och även när det är dags att ringa in det nya året kommer Mikael vara utan Lotta.

– Mikael är inte med i studion på nyår heller. Och efteråt kommer jag bara att åka direkt hem och sova, säger Lotta.

Lotta Engberg om framtiden med Mikael

Både Mikael och Lotta är många om att vårda relationen och ser till att få lite kvalitetstid andra delar av året. Nyligen befann de sig på semester på Kap Verde och laddade batterierna inför den hektiska vintern.

Det kommande året lär även det bli väldigt hektiskt. Förutom programledarrollen i Bingolotto fyller Lotta Engberg 60 år – något som självklart kommer firas stort.

Lotta säger att hon ser fram emot att bli äldre och är fullt medveten om att hon har det som är viktigast i livet: hälsan och kärleken. Däremot kommer det nog inte bli något giftermål med ”Soldoktorn”.

– Nej! Vi trivs jättebra med att leva i synd.

Lotta Engberg och Mikael Sandström
Lotta Engberg och Mikael Sandström har inga planer på att gifta sig.

Foto: TT

Annons