Lotta Engbergs verkliga relation till exmaken

Lotta Engberg och exmaken för många år sedan.

– Jag har mitt och vi har vårt och sådär, säger Anders Engberg till Hänt.

Allt om Lotta Engberg!
1:04

Efter reklamen: Allt om Lotta Engberg!

(1:04)

Slå på ljud

Den högst aktuella programledaren Lotta Engberg, 59 har som så många redan känner till ett förhållande tillsammans med Mikael "Soldoktorn" Sandström, 64 . De båda jobbar inom TV och har inte kunnat undgå en del publicitet under sitt förhållande.

En inbiten läsare vet att paret numera bor gemensamt i ett hus utanför Göteborg. Tidigare bodde Mikael i Stockholm där han fortfarande arbetar. Man kan resa långa vägar för kärleken, inte sant?

Innan det omdiskuterade förhållandet hade Lotta ett äktenskap med Anders Engberg, dansbandsartist och pensionär som nu extraknäckar som lastbilschaufför. Han är även en del av bandet Vikings. Paret har de två barnen Amanda och Malin tillsammans.

Mycket kom fram och blev tydligt när Anders Engberg fick frågor om realtionen till Lotta idag.

Lotta Engbergs och Soldoktorns dolda uppgörelse avslöjad

Umgås inte särskilt ofta

Anders Engberg har även han inlett ett förhållande sedan ett tag tillbaka.

Det blev tydligt att relationen mellan Lotta Engberg och Anders Engberg och deras nya respektive inte är supertajt - detta pågrund av avståndet mellan de två paren.

– Nej vi har träffats några gånger, men vi bor så långt ifrån varandra så det blir inget sådant umgänge. Jag har mitt och vi har vårt och sådär. Så nej det skulle jag inte säga, säger Anders till Hänt.

Nej det är klart att resan mellan städer kan göra kontakten lite svår.

Barn och barnbarn blir fokuset

När det väl träffas fortsätter Anders Engberg berätta att mestadels av fokuset går åt att umgås med barnbarnen. De har nämligen sex barnbarn!

Så fint! Det verkar som att de båda lever gott på varsitt håll.

Foto: TT