Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Lundgrens chock efter Lisa Nilssons uttalande i tv: "Det här får inte mina barn se"

14 aug, 2022, 10:30 

Det råder splittrade meningar, minst sagt.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Säsongsavslutningen av matprogrammet En smak på livet gästades av sångfågeln Lisa Nilsson, och det blev en härlig resa genom minnen och nutid.

Men när ett ämne kom på tals verkade inte programledaren Lotta Lundgren och Lisa Nilsson riktigt överens, och ämnet i fråga skulle visa sig vara en riktig vattendelare.

Orden som chockade

I programmet En smak på livet får gästen genom olika maträtter slungas tillbaka till olika minnen och återuppleva fina stunder kopplade till just mat. Samtalet denna vecka kom naturligt in på matrutiner och barn, och Lisa Nilsson berättade hur hon ser på saken.

Just nu har hon sina två döttrar varannan vecka, och hennes syn på mattider och rutiner skulle visa sig vara väldigt avslappnad.

– Där är jag helt prestigelös, jag skulle aldrig ställa till en scen, att de måste komma och sätta sig om de inte är på humör, säger Lisa Nilsson angående ämnet.

"Det här får inte mina barn se"

Vidare berättar hon att hon ser det som en bra lösning, att hon hellre låter var och en hållas i egna rum om de så vill, istället för att skapa dålig stämning vid matbordet.

Annons

– Så njuter alla på var sitt håll av sin egen frid, förklarar hon.

Lotta Lundgren, som har barnen Måns och Mimi tillsammans med ex-maken Martin Johansen är definitivt mer av den gamla skolan, avslöjas det.

– Oj, vad tillåtande, det här får inte mina barn se, säger hon i programmet, och chockas av vad hon precis hört.

Lisa Nilsson instämmer, och förklarar att hon förstår att många kan provoceras av vad hon precis berättat. Men Lotta verkar snarare fascinerad, även om det inte är något det verkar som om hon kommer introducera hemma.

– Det är det mest motsägelsefulla jag har hört i hela mitt liv, jag får inte ihop det alls. Det är extremt spännande, säger Lotta.

Lotta Lundgren leder programmet tillsammans med sambon Erik Haag.

Foto: TV4

Annons