Björn Ulvaeus nya liv med kärleken Christina – 5 månader efter skilsmässan

13 aug, 2022, 18:00 
AvMalin Ny
Björn Ulvaeus nya liv med kärleken Christina efter skilsmässan från Leva Ulvaeus
I mars skilde sig Björn Ulvaeus från Lena Ulvaeus efter många år som gifta. Så här lever han i dag med nya kvinnan Christina Sas – fem månader efter skilsmässan.
Annons
Björn Ulvaeus och hustrun Lena skiljer sig – egna orden
Björn Ulvaeus och hustrun Lena skiljer sig – egna orden

Tidigare i år gick Björn Ulvaeus, 77, och Lena Ulvaeus, 72, skilda vägar efter 41 år som gifta.

Skilsmässan var ett gemensamt beslut och de skildes åt som vänner. I ett inlägg på Instagram skrev paret om beslutet:

”Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans”, skrev paret då.

Recept.se Nyhetsbrev

Björn Ulvaeus lyxlägenhet efter skilsmässan

Den 7 mars gick skilsmässan igenom och då hade Björn flyttat in i en exklusiv lägenhet på Villagatan på Östermalm, en av Stockholms lyxigaste adresser. Boendet var på 252 kvadratmeter och värderat till 43,4 miljoner kronor. Här får man anta att Björn tillbringar tid med sin nya partner Christina Sas, som han dök upp med på premiären av Pippi på Cirkus i juli i år.

Annons

– Det här är min partner Christina. Vi dejtade ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, sa Björn Ulvaeus till Hänt då.

Lena Ulvaeus beslut – bor kvar i Djursholm

Lena Ulvaeus, Björns exfru, har däremot bott kvar i den enorma lyxvillan ute på Djursholm. Huset är värderat till 47,9 miljoner kronor och ligger på 308 kvadratmeter. Hit flyttade det forna paret 1990 och i över 30 år har Lena nu bott i lyxvillan. Frågan är om även hon nu är redo att flytta ut och sälja huset.

– Det har vi inte riktigt bestämt, har hon tidigare sagt till Expressen.

Foto: TT

Annons