Lottas isolerade liv – medan Martina gör stor succé

Martina och Lotta lever olika sorters liv!

Ett triangeldrama band dem till varandra – men lika mycket skiljer dem åt. Lotta Lundgren föredrar att leva isolerat i skärgården med sin Erik, medan Martina Haag hänger i Italien med Camilla Läckberg.

Lotta Lundgren är en av Sveriges mest folkkära tv-personligheter – och också en av de mest omskrivna. I minst på grund av sin relation med Erik Haag, som lämnade sin fru Martina för Lotta.

Så lever Lotta Lundgren

Martina och Lotta lever olika sorters liv!

Martina och Lotta lever olika sorters liv!

Nu har Lotta gett in en inblick i hur hennes liv med Erik ser ut. Hon gästade podcasten Della Q, där hon beskrev Eriks bostad i Stockholms skärgård.

– Han blir jättearg om jag berättar det, men han bor superfint i ett jättegulligt 1800-talshus. Och så är det en jättestor sluttande trädgård och växthus, hönshus, lada och klängrosor överallt. Det är faktiskt helt fantastiskt. Och gamla pulkor och rör i en hög också, säger Lotta i podcasten.

Bor isolerat

Det är en idyllisk men isolerad plats, berättar Lotta.

– Det är ett boende som doftar privat. Här ser man inte en käft på en hel vecka, och det tycker man är underbart.

Martina Haags liv får sägas vara en motsatstillvaro av stora mått. Hon bor i en stor, 310 kvadrat stor trevåningsvilla i rika förorten Bromma. På de sociala medierna kan man dessutom se att hon är väldigt socialt aktiv och har många bollar i luften. I skrivande stund är hon i Italien på en jobbresa med kändisförfattaren Camilla Läckberg.

I en intervju med Amelia från 2019 betonar Martina att hon trivs väldigt bra med sitt nuvarande liv.

– Jag är en framgångsrik person som förtjänar framgången, för jag jobbar jättehårt. Och jag tänker alltid på min försörjning, på att jag har fyra barn, så jag måste jobba på. Det är också en stor drivkraft för mig att jag aldrig mer vill vara arbetslös, det har jag redan haft min beskärda del av. Jag vill ha fullt upp! Jag vill att livet ska vara roligt, sa Martina då.