Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Robinson-deltagarna har blivit kära i varandra – berättar efter finalen!

30 maj, 2024, 08:00 
Kärleken sprudlar – nu bekräftar deltagarna!
Annons

Intrigerna avlöser varandra på löpande band bland deltagarna på Robinson-ön. Ja, det är ingen drömtillvaro överlevarna har bland stenhårt paktande, envisa vinnarskallar och matbrist.

Men under åren har också kärleken blossat upp när kamerorna inte ser. Nu bekräftar två profiler att de blivit kära i varandra efter programmet!

Bryter ihop i tårar efter Petra Malms fråga: ”Jag skäms”Brand logo
Bryter ihop i tårar efter Petra Malms fråga: ”Jag skäms”

Kärleksparen i Robinson – slog gnistor i programmet

Det har sänts 25 säsonger av Robinson, och man kan lugnt säga att lämnas ensam för att överleva på en öde ö visat sig vara ett riktigt framgångsrecept för kärlek.

Annons

Modellen och tv-profilen Isabel Adrian, till exempel, tävlade i Expedition: Robinson 2004. Hon kammade inte hem första platsen, men vann kärleken och blev under programmets gång ihop med konkurrenten Jerry Forsberg. Relationen sprack dock efter bara ett par månader.

ISABEL ADRIAN OCH JERRY FORSBERG
Jerry Forsberg och Isabel Adrian.Peter Kjellerås/Aftonbladet/TT

Ja, under 90- och tidigt 2000-tal var rubrikerna om kärlek på ön betydligt fler än idag. Det har till och med programledaren Anders Lundin noterat:

– Det var mer kärlek kanske back in the days. Jag tror folk festade mer på 90-talet, har han sagt till Expressen.

Annons

Robinson-deltagarna är kära – har blivit ihop

Men nu har det slagit gnistor igen – och kärleksavslöjandet kommer bara dagar efter den rafflande finalen där Olivia Lindegren kammade hem 500 000:- och första platsen.

Kärleksparet som är på tapeten träffades dock i fjolårets säsong, som de båda tävlade i. Det är Dennis Johansson och Amanda Högvik från 2023 som bekräftar att de är ett par, bland annat för tidningen Hänt.

Dennis Johansson från Robinson.
Dennis Johansson.Foto: TV4
Annons
Amanda Högvik från Robinson
Amanda Högvik.Foto: TV4

I en intervju med TV4 berättar Dennis att Amanda hade pojkvän under inspelningen, men att han fick upp ögonen för henne. Hon åkte ut efter första örådet, och hörde av sig till Dennis efter att han blivit utröstad.

– Sen när jag åkte ut var hon en av de första som hörde av sig, då hade vi mycket kontakt men som vänner, säger han och fortsätter:

– Sen gjorde hon slut med sin kille, och efter en annan Robinsonfest gick vi hem ihop.

Dennis berättar att Amanda och han flyttat ihop i hans kollektiv i Barcelona, och att de har planer på att flytta till Gotland tillsammans.

Foto: TV4

Annons