Magdalena Graaf & Magnus Hedman skakas av blodiga knivattacken: ”Otäckt”

Magnus Hedman och Magdalena Graaf

Tristan Hedmans klubbkamrat blev knivhuggen i ett köpcentrum under torsdagen.
Nu berättar Magnus Hedman för Svensk Damtidning om den otäcka händelsen.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla
0:46

Efter reklamen: 5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

(0:46)

Slå på ljud

Magnus Hedman, 49, och Magdalena Graaf, 47, var ett av Sveriges hetaste kändispar. De gifte sig 1999 och gick skilda vägar 2008 efter en skilsmässa som beskrevs som stökig.

Tillsammans har de sönerna Lancelot Hedman, 22, och Tristan Hedman, 17. Den sistnämnda har gått i sin fars fotspår och har påbörjat en karriär som utlandsproffs.

Magdalena Graaf och Magnus Hedman

Magdalena Graaf och Magnus Hedman gick skilda vägar 2008.

Roger Tillberg/TT

Lancelots kontrakt med AC Monza

Nyligen skrev Tristan på ett kontrakt med italienska klubben AC Monza i Serie A. Han fick sitt stora genombrott tidigare i år när han lirade i klubben Örebro SK.

- Jag är överlycklig för Tristans skull. Han har tagit sig till Italien efter en makalös säsong i Örebro SK som han fått väldigt fin hjälp av, sa Magnus Hedman till Expressen.

Klubbkamraten knivhuggen i köpcentrum

Men nu skakas Italien och klubben Monza av en tragisk händelse. Under gårdagen gick en knivbeväpnad man till attack inne i ett köpcentrum utanför Milano.

Enligt italienska medier knivhöggs totalt fem personer, varav en av dem var Arsenalspelaren Pablo Mari. Han är just nu på lån i Monza från Arsenal och spelar i samma klubb som Tristan Hedman.

Pablo Mari

Pablo Mari knivhöggs under torsdagen i ett köpcentrum. Han är utlånad till Monza och spelar i samma klubb som Tristan Hedman.

John Walton

Lancelot Hedman Graafs, 21, intensiva kärleksliv – uppbrott, intriger och frierier

Magnus Hedman: ”Oerhört sorgligt”

Magnus Hedman berättar för Svensk Damtidning att han tagit del av de otäcka nyheterna. Lyckligtvis är sonen Tristan okej, vilket han bekräftar i ett sms:

”Han är okej. Jag är själv i Italien nu så allt lugnt. Men oerhört sorgligt och otäckt detta”, skriver Magnus Hedman.

Pablo Mari höggs i ryggen, men ska enligt uppgifter inte ha några livshotande skador. Under fredagen kommer han genomgå en operation för skadorna i ryggen.

– Vi hoppas att han är tillbaka snart, säger Monzas vd Adriano Galliani enligt Sky Sports.

Foto: TT