Magdalena Graaf tillsammans med exet Magnus Hedman igen – nya bilden

31 jan, 2023, 15:00 

Nu syns Magdalena Graaf tillsammans med sin ex-make Magnus Hedman.

Annons

Mångsysslaren Magdalena Graaf har gjort det mesta man kan göra i nöjes-svängen, och intresset för henne tycks aldrig svalna. Hon uppdaterar flitigt sina läsare om livet på sin blogg, och det är många som vill hänga med i svängarna.

Inte minst väcker hennes relationer intresse, och nu har hon återförenats med exet Magnus Hedman – i alla fall för en träff.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Magdalena Graaf om uppbrottet med Loui Martin

Det var i början av mars 2021 som Magdalena Graaf visade upp pojkvännen Loui Marti för första gången. De lärde känna varandra genom gemensamma vänner, och var hennes första relation efter separationen från fästmannen Filip Larsson.

Paret kilade stadigt ett år, men i december i fjol kom de med beskedet att de valt att gå skilda vägar.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

"Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar. Det går inte att lära gamla hundar att sitta”, skrev Magdalena på sin blogg.

Även Loui valde att uttala sig om det tråkiga uppbrottet.

– Det var ett gemensamt beslut, sa han då till Hänt, och berättade att inga dörrar har stängts:

– Magdalena och jag har alltid vetat att vi är lojala mot varandra. Jag har ingenting ont att säga om henne. Man vet aldrig vad som händer, vi kanske blir ihop igen.

Magdalena Graaf och Louie Marti
Magdalena och Louie.

Magdalena Graafs nya bild med Magnus Hedman

Men det är inte den enda uppmärksammade relationen Magdalena har i bagaget. Tillsammans med före detta fotbollsmålvakten Magnus Hedman var hon mellan 1999 och 2008 en del av Sveriges absolut hetaste kändispar.

Annons

Idag har ex-paret en god relation, skriver Expressen. Däremot var uppförsbacken hög efter uppbrottet.

– Vi kunde inte ens snacka i telefon eller vara i samma rum i fem minuter utan att det var någon som sa någon gliring till varandra. Det var verkligen så, säger Magnus Hedman till tidningen.

Och visst visar de bevis på att de idag kommer bra överens. På sin Instagram delar Magdalena upp en bild på att hon umgås tillsammans med Magnus.

Även på sin blogg lägger hon upp bilden med texten: "De va tider det"

Magdalena Graaf och Magnus Hedman

Foto: TT

Annons