Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Magnus Ugglas knep för att mota bort kräksjuka: ”Svensk Damtidning”

22 okt, 2018, 20:00 
AvJoakim Magne
Alla har vi våra olika knep att ta till när livet ger dig citroner.Men Magnus Uggla verkar ha det ultimata svaret.Eller ja, det tycker i vilket fall vi här på Svensk Damtidning.
Annons

Ibland åker vi på smällar. Det kan vara form av en maginfluensa, en parkeringsbot mitt i månaden eller något annat oönskat, men misstänkt regisserat, elände. Och alla har vi våra olika knep att hantera dessa livets lavetter som får oss att må mer eller mindre illa. Några kokar en ingefärsbrygd med citron, någon annan kanske proppar magen full av bra bakterier – medan vissa bara ignorerar i hopp om bättre tider.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men nu har ikonen Magnus Uggla hittat medicinen som fixar allt.

I TV4:s underhållningsprogram ”Hellenius Hörna” fick Uggla svara på några snabba frågor om vad som gör honom så provocerad att han börjar må illa. Det frågades om influencers och om yogaresor – saker som båda fick artisten att resa ragg.

Kungafamiljen, då?, undrade programledaren David Hellenius och höll upp en bild på kungen och drottningen tillsammans med kronprinsessan och Estelle.

– Nej! Jag älskar kungahuset, svarade Uggla.

Annons

– Alltså om jag mår illa brukar jag titta på kungafamiljen, då mår jag mycket bättre.

Uggla hade dock bara skrapat på ytan till sitt svar. I sorlet av studioapplåderna gav artisten plötsligt det slutgiltiga svaret.

– Svensk Damtidning.

Sedan blev det tyst. Eller, ja… i någon millisekund innan dess att Uggla utvecklade sitt svar.

– Ja, jag brukar läsa Svensk Damtidning.

Till och med David Hellenius, normalt tvärsäker i de flesta av situationer, verkade inte riktigt tro på att det fanns en universell lösning. I sin iver att få bekräftat vad han just hört, gjorde han som så många andra i samma situation, han uttalade han sin tolkning av svaret högt.

– Så när du har maginfluensa, då läser du Svensk Damtidning och då går det över, sa Hellenius varpå den retoriska frågan besvarades med två tummar upp från Uggla.

Magnus Ugglas hyllning till Svensk Damtidning

Så där har ni svaret. Kanske inte så oväntat, om du är en del av den här tidningen. Men gör som Uggla. När livet ger dig citroner, pressa saft av dem och läs Svensk Damtidning. Då försvinner allt.

Annons

Intervjun i tv-showen avslutades med att Hellenius höll upp en bild och frågade:

– Mår du illa om jag säger Let’s Dance?. Tänk nu på vad du säger.

– Jag skulle just be om ett nummer av Svensk Damtidning, svarade Uggla och log.

Foto: TV4, TT

Annons