Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Makarna Borgs nya bild från turistparadiset – folk kan inte låta bli att reagera

26 apr, 2023, 11:00 
AvFelicia Plåt
Patricia och Björn Borg
Paret har varit gifta sedan 2002. Foto: TT

Björn och Patricia Borg visar upp lyxlivet utomlands.

Annons

Att resa utomlands, upptäcka världen och bara njuta av livet är nog något som många par vill göra. Och några som har turen att kalla det sin verklighet är makarna Borg.

Björn Borgs kärlekskrascher – stormiga uppbrottenBrand logo
Björn Borgs kärlekskrascher – stormiga uppbrotten

Björn Borg och Patricia Borg har varit gifta i över två decennier och kärleken spirar än idag. Under 2002 blev de officiellt man och hustru under deras sommarbröllop på Värmdö. Året efter fick de sonen Leo, 17.

Sålde lyxherrgården - en ordentlig vinst

Under 2019 gick de ut med att de skulle flytta från sin lyxherrgård Alstaholm på Ingarö för att flytta till något mindre. Björn köpte herrgården 1984 och då för 3,1 miljoner. Och efter 25 år sålde de huset till högstbjudande för hela 35 miljoner, en riktig höjdar-affär för paret.

Annons
Borg
Makarna har boende både i Stockholm och Kape Verde.

Sedan flyttade de till en lägenhet på 180 kvadratmeter på Norrmalm. Och inte nog med det köpte de även ett boende på den lyxiga ögruppen Kap Verde, utanför Afrika.

På deras gemensamma konto på Instagram brukar de visa upp deras liv både i Stockholm, Kape Verde och andra lyxiga resemål. De brukar även följa med deras son Leo på hans tennistävlingar runt om i världen.

Följarna såg likheten

Under veckan publicerade de nya bilder från ännu en resa. Denna gången befann de sig i St Tropez i Frankrike. Till en av bilderna skrev de "By far the most beautiful day!". Och flera av följarna kommenterade på den färgglada bilden. Men förutom att det var en fin bild så var det något annat som tog följarnas uppmärksamhet. Nämligen Patricias solglasögon.

Annons

Följarna tyckte att Patricias solglasögon påminner om Elton Johns.

– Just love the ELTON JOHN glasses!, skriver en följare.

– Så jätte coola i glasögonen ha det så fantastiskt underbart och passa på att njuta, Herr och Fru Borg, skriver en annan.

Paret verkligen strålar både med och utan solglasögon. Och vi får se vart turturduvornas resa bär av mot härnäst.

Annons