Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malin Berghagen avslöjar sanningen om relationen till systersonen Filip – splittringen

30 maj, 2023, 14:00 

Nu berättar Malin hur det ligger till.

Annons

Det är en kändistät familj systrarna Malin Berghagen och Kristin Kaspersen tillhör. Föga förvånande, deras mor var ju självaste Barbro "Lill-Babs" Svensson.

Dessutom tillhör uppstickaren Filip Lamprecht skaran. Nu berättar Malin Berghagen om deras relation.

Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får deBrand logo
Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får de

Sanningen om Peg Parnevik och Filip Lamprechts uppbrott

Filip Lamprecht var länge något av en doldis i familjen. Han föddes 1997, och har Kristin Kaspersen som mamma och femkamparen Martin Lamprecht som pappa.

Han växte givetvis upp i rampljuset, med tanke på hans släkt, och fångades i tidig ålder på vimmelbilder och röda mattan. Dessutom var han modell som ung.

Men Filip blev ett namn för sig själv desto senare, när han 2021 deltog i Let's Dance och gjorde storartad succé.

Annons

Även innan det var han i ropet, då han 2017 blev tillsammans med artisten Peg Parnevik. De bröt upp efter hans medverkan i Let's Dance, och uppbrottet blev omtalat. Peg har i efterhand berättat vad som hände.

– Jag vet inte ens hundra procent vad som hände. Han gjorde slut med mig, jag var inte ens i Sverige jag var i USA. Han sms:ade mig, har Peg berättat.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik
Det blev mycket skriverier när Filip och Peg gick skilda vägar.

Malin Berghagens relation till Filip Lamprecht

Förutom att han har en känd mamma, har han en känd moster, Malin Berghagen. Men hur ser då deras relation egentligen ut? I ett nytt inlägg på sin blogg berättar Malin. Det är nämligen så att Malin och Filip både varit i Frankrike för att tävla i Fångarna på fortet. Då passade släktingarna på att njuta av lite kvalitétstid.

Annons

"Idag på morgonen fick jag nästa två timmar egen tid med min systerson Filip. Kommer inte ens ihåg när vi hade det senast eller om vi någonsin haft det." Skriver Malin, och berättar att de splittrats åt i och med åldern. Det är givetvis helt naturligt, att man har fullt upp med sitt.

Hon fortsätter:

"Jooo när Filip var liten så pratade vi mer. Men nu har jag och Filip väldigt mycket annat och andra runt om kring oss så vi tar oss aldrig riktigt tiden att sitta och prata och lyssna. Jag älskade varenda minut av den frukosten."

Foto: TT

Annons