Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malin Berghagen berättar om pausen – behöver tid för sig själv

04 dec, 2023, 20:42 
Malin Berghagen har beslutat sig för att ta en paus, för att ta tid för sig själv. Nu berättar hon om bakgrunden till beslutet.
Annons

Malin Berghagen går igenom en omtumlande tid. För mer än en månad sedan förlorade hon sin far, Lasse Berghagen, efter en tids sjukdom.

Nu berättar hon om det nya beslutet för sin hälsas skull, på sin blogg.

Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får deBrand logo
Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får de

Malin Berghagen tar paus från bloggen – hon ersätter

Malin Berghagen har bloggat i många, många år, och har en trogen skara läsare som hon uppdaterar om sin vardag och delar visa insikter med. Men nu behöver hon ta en paus, för att bearbeta sorgen efter hennes far.

Såhär skriver hon på bloggen när hon presenterar "vikarien", hennes systerdotter Jennifer Granath:

" I december kommer ni att få träffa henne här på bloggen för jag behöver sorgbearbeta lite som ni säkert förstår. Så det ska bli alldeles extra underbart för mig att läsa min blogg denna månad. Som att få bäddas in i äventyr a la Je m’appell Jennifer. Precis vad jag behöver. "

Annons

Det är tydligt att de har ett oerhört starkt band. Jennifer kallar Kristin Kaspersen och Malin Berghagen för "barndomens största idoler".

Det är alltså i december som bloggen kommer fyllas av Jennifers inlägg. Om Malin kommer dyka upp då och då, återstår att se. Klart är dock att beskedet tas emot väl i kommentarsfältet:

"Oj vad roligt att du ska gästblogga. Följer dig på instagram och tycker du ska starta en egen blogg!!"

Lill-Babs visste inte att hon var gravid med Monica Svensson

Jennifer är dotter till Monica Svensson, som Lill-Babs fick ihop med Börje Landar. Barbro var inte mer än 16 år gammal när hon blev gravid med Monica, och hon är hennes förstfödda.

I Agneta Sjödins podcast har Monica berättat att graviditeten kom som en överraskning för Lill-Babs.

– Hon visste inte att hon var med barn, det var mormor som förstod det, för hon hade ont i magen och tuttarna växte och det klart att då är man med barn. Det klart att vara så ung och vänta barn, det är inte lätt.

Malin Berghagen och Monica Svensson
Malin Berghagen och Monica Svensson.

Foto: TT

Annons